|
|
|||
|
|||
![]()
Hello PasM
![]() ![]() Τώρα για τη διάμετρο του χαλικιού τι να πω? Δεν το έχω μερτήσει, είναι το ίδιο που είχα πάρει για το μεγάλο με τα χρυσόψαρα, ίσως πάρεις μια ιδέα από τις φώτος στο goldfish.gr? ¶μα είναι να το μετρήσω κάποια στιγμή? Για το φως? Πιστεύεις ότι θα μπορούσες να κάνεις κάτι? Από το μαγαζί που αγοράστηκε το ενυδρείο (είναι αυτό που ανέφερα παραπάνω) μου είχαν πει ότι λάμπα φθωρισμού δεν μπορώ να βάλω σε τόσο μικρό, και κάποια άλλη στιγμή ότι μπορώ να τους πάω το καπάκι να ξαναφτιάξουν το φως. Μετά τα χθεσινά όμως, όχι καπάκι δεν θέλω να τους πάω, ούτε τροφή δεν θέλω να πάρω από αυτούς. Μπορούμε να κάνουμε καμιά πατέντα? Τι γνώμη έχεις για ψάρια που μπορούν να μπουν? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και μην ξεχνας...στη βραση κολλαει το σιδερο..... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν το δω το καπάκι δεν μπορώ να σου πω Εμιλυ! Πές μου το μήκος του ή αν μπορείς μια και το ενυδρείο είναι άδειο τώρα με κάποιο τρόπο φέρε μου το καπάκι να βάλουμε το Ελληνικό μυαλό να δουλέψει
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Για πατέντα με το φως δώσε τις ακριβείς διαστάσεις του ενυδρείου και αν μπορείς βάλε και καμια φωτο του ενυδρείου και κυρίως του καπακιού.
Ισως βρούμε κάτι ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΟΚ ΟΚ, τότε θα προσπαθήσω να πείσω το ετερον ήμισι να πάμε μια βόλτα στην Πάρνηθα
![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Emily : 21-03-07 στις 16:22 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μικρά ψάρια για μικρά ενυδρεία | Strahos | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 18-05-11 08:17 |
Μικρά Guppies στο μεγάλο ενυδρείο | dimitrisgiannoulakis | Ζωοτόκα | 2 | 07-03-07 16:03 |
Πρόταση για μικρό ενυδρειο | pani | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 06-02-06 21:50 |
Φυσικά φυτά σε μικρό ενυδρείο | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 04:44 |
Ενυδρείο εταιρίας ή ιδιώτη,μεγάλο ή μικρό | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 10-12-02 18:34 |