|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Οποτε εχει να κανει με τις απαιτησεις τις προσδοκιες και τις επιφυλαξεις που εχει η τηρει ο καθενας απεναντι στο προβλημα. Πραγμα υποκειμενο και ξεχωριστη υποθεση για τον καθενα. Πραγματικα ελπιζω να μην εχει κανενα προβλημα για οσο θα το εχεις. φιλικα Μικρος |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Έχεις δίκιο απλά αυτό που εμένα με έκαιγε γιατί το ενυδρείο είναι έτοιμο προς χρήση εδώ και μισό μήνα, είναι το θέμα της ασφάλειας. Ελπίζω να μην το ρίσκαραν και να έδωσαν την απάντηση υπολογίζοντας ότι το ενυδρείο θα αντέξει απλά μέχρι τη λήξη της εγγύησης... Υποτίθεται πως είναι σοβαρή εταιρεία. Αγαπητέ Pascm αν σου πω πόσο το αγόρασα θα καταλάβεις ότι μόνο σε προσφορά δεν ήταν... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σε ακούει μέσω εμού! Αν και στην άλλη άκρη του λεκανοπεδίου μπορώ να σε βοηθήσω.
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ επιμένω πάντως να πας στο μαγαζί που το πήρες ή στην αντιπροσωπεία της juwel και να τους απειλήσεις ότι θα κάνεις καταγγελία στο ΙΝΚΑ. Εάν θες περισσότερα το site είναι αυτό. www.inka.gr. Πολύ φίλοι μου έχουν καταφέρει πολλά ασκώντας έτσι πίεση σε μαγαζιά που αγόρασαν ελαττωματικά προϊόντα και δεν τους τα άλλαζαν. Το ενυδρείο που πήρες δεν πληρεί τις προδιαγραφές της κατασκευάστριας εταιρείας συνεπώς θέλει αντικατάσταση. Αυτά από μένα!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κολληση τζαμιου με πλεξι γκλας | Nik25 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 20-07-06 20:51 |
Αντοχη τζαμιου | andreas K | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 15-04-06 22:34 |