|
|
|||
|
|||
![]()
απο μετρησεις λεω
ΝΗ4=0, ΝΟ2=0, ΝΟ3=20-30 (δεν μπορω να ξεχωρισω, παντως δεν ειναι ουτε 10 ουτε 40) pH 7,5 φυτα εννοειται οτι θα βάλω και άλλα, αρκεί να βρώ κάποια που να μου αρέσουν (καλα τα δείχνουν τα site, αν δεν το δω απο κοντά για να δω πως θα "δέσει" με τα υπόλοιπα...) σιγά σιγά συμπληρώνω το πρώτο πάντως που θα βάλω, αμεσα μάλιστα, είναι κερατόφυλλο, αφού απο τότε που έγινε φυλλο και φτερό το προηγούμενο, έχουν ανέβει τα νιτρικά Πήρα και τέστ για PO, αλλά οι οδηγίες δεν είναι ούτε στα ελληνικά ούτε στα αγγλικά, αρά πρέπει να ξεθάψω το systran..... |
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο ποιας εταιρίας τα τεστ χρησιμοποιείς;
|
|
|||
|
|||
![]()
οτι θες εχω!sera, tetra, AP
sera ειναι τα περισσοτερα, εκτος PO που είναι τετρα, και ΝΟ3, Gh, Kh που είναι AP εννοείται οτι τα επόμενα θα είναι AP, αλλά νομίζω οτι τα τέστ της σερα δεν μου εμφανίζουν (πολυ) διαφορετικά αποτελέσματα, αφού εαν βάλω εστω και λίγο παραπάνω τροφή, όντως απο κίτρινο γίνεται ελαφρώς πράσινο το διάλυμα, ενώ εαν ταίζω λιτά, τότε γίνεται κίτρινο, και το αποτέλεσμα είναι το ίδιο ακόμα και με πολλαπλές μετρήσεις.Πάντα πριν την χρήση ανακινώ λίγα τα μπουκαλάκια, για να είμαι σίγουρος (μόνο η AP το γραφει...) |
|
||||
|
||||
![]()
Πάρε και ένα τεστ για Fe.Αν έχεις ακόμη κάποια απορία για το τεστ ΡΟ4 της tetra τα λέμε σε πμ.
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα
Μόλις έκανα και το τέστ για PO4 ,και βγάνει 0. Τέστ για Fe δεν βρήκα, θα ξαναδοκιμάσω αύριο... πόσο είναι το ιδανικό για PO4? |
|
||||
|
||||
![]()
Tο ιδανικό είναι κάτι το σχετικό.Με ΝΟ3 10-15, ΡΟ4 0,25-0,5 και Fe το ίδιο θα είσαι μια χαρά.Για φωσφορικά πάρε ή της seachem ή fleet enema(κλύσμα) από φαρμακείο.Είναι πάντως λίγο περίεργο να έχεις αρκετά ΝΟ3 και καθόλου ΡΟ4.Με τεστ της tetra τα έκανες και τα 2?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΒΕΤΑρχάριος.... | Carebean pirate | Bettas | 26 | 30-08-06 18:54 |
Aρχάριος με τα ενυδρεία | celica192tsport | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 15-11-05 12:51 |
Προβληματάκια στο στρώσημο | DJK | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 29-10-05 14:21 |
Προβληματάκια με Dtail Bettas. | soza | Bettas | 8 | 03-05-05 15:59 |
Δύο προβληματάκια | johnny98130 | Δίσκοι | 9 | 19-09-03 18:35 |