|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναί μανώλη,αυτό ακριβώς.
|
|
||||
|
||||
![]()
Είχα δοκιμάσει παλιότερα οξυζενέ και την εξαφάνισε.Βέβαια δεν έχει τύχει να διαβάσω κάπου ότι όντως το οξυζενέ κάνει δουλειά στην bga οπότε δεν μπορώ να το πω απόλυτα.Μπορείς να το τσεκάρεις με μια σύριγγα και λίγο οξυζενέ σε ένα σημείο και βλέπεις...
|
|
||||
|
||||
![]()
Χρήστο χτύπα μια μελέτη εδώ στα λίνκ στο τέλος που δίνει ο george http://www.aquatek.gr/vb/showthread....&highlight=BGA
EDIT : Και πλακώσου στις αλλαγές πριν χρησιμοποιήσεις οτιδήποτε άλλο!
|
||||
|
||||
![]()
Ξαναλέω πλακώσου στις αλλαγές!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Αρα μπορώ να δοκιμάσω την συσκότιση για 3-4 μέρες(να ανάβω μόνο 15 λεπτά για ταίσμα) και δύο καλές αλλαγές 50% πρίν και μετά.
|
|
||||
|
||||
![]()
Χρήστο εγώ θα έλεγα ούτε 15 λεπτά να μην ανάβεις τα φώτα. 3 μέρες πλήρη συσκότιση και θα δεις αποτέλεσμα. (όταν λέμε συσκότιση ενοούμε σκεπασμένο το ενυδρείο με χοντρό ύφασμα, να μην περνάει ΚΑΘΟΛΟΥ φως)
|
|
||||
|
||||
![]()
Χρηστο, μολις πριν λιγες μερες αντιμετωπισα τη bga... Με το που ειδα οτι αρχισε να εξαπλωνεται, χτυπησα μια συσκοτηση (μαλιστα την εκανα διημερη και οχι τριημερη, αν και η τελευταια ειναι η σωστη) και οταν ανοιξα το ενυδρειο δεν υπηρχε bga ουτε για δειγμα... Επανω της λοιπον...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προβληματάκι με BGA | Theokyr | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 21-11-05 14:53 |
blue-green algea ειναι προβλημα? | nick tsel | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 10 | 01-12-04 20:52 |
BGA | antonis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 26-11-03 18:03 |
BGA | antonis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 22-11-03 01:30 |
Algae, algae prevention, algae eaters, | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 05:36 |