|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν ειναι να κανεις Modification στο καπακι , να πας σε Τ5 .Πολυ καλυτερα θα ειναι .
ΙΜΟ , μια λευκη και μια ακτινικη δεν βγαζουν ωραιο φως ...μου φαινεται σκοτεινο για τα δικα μου γουστα . Καλυτερα μια αναλογια 2 / 1 ή αν θες δυο λαμπες μονο , τοτε παιξε με υψηλα Κελβιν ωστε να παρει μπλε χρωμα το ενυδρειο ...αυτα φυσικα ΙΜΟ και συμφωνα με το δικο μου γουστο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μέχρι να βρώ τον κατάλληλο μάστορα για μετατροπή του καπακιού πήρα μια λάμπα arcadia marine white 15w με 9500Κ. Βγάζει καλύτερο φώς και λίγο προς το μπλέ. Με καλύπτει για ένα δύο μήνες λέτε ή δεν θα αναπτυχθεί ο βράχος μου?
|
|
|||
|
|||
![]()
Μια χαρά, απλά δεν είναι αρκετή για κοράλλια.
|
||||
|
||||
![]()
accnt kai tricky με έχετε πάρα πολύ βοηθήσει και σας ευχαριστώ θερμά. Και τον οβελιξ επίσης . Θα ανοίξω ένα άλλο θέμα για το πώς εισάγονται στοενυδρείο τα πρώτα ψαράκια γιατί ,αν δεν είναι παράλειψή μου , δεν είδα πουθενά τέτοια αναφορά.Ανυπομονώ βλέπετε!!!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παιδιά κατι τελευταίο ...μπορείτε να μου πείτε ένα μαγαζί που να ΄΄εχει αυτές τις έτοιμες κατασκευές με λάμπες και προσαρμόζεται πάνω στο ενυδρείο?? ενοώ που βγάζεις τελείως το καπακι του ενυδρείου σου. Πείτε μου με προσωπικό μηνυμα αν δεν μπορείτε εδω. Θα με βόλευε πολύ κάτι τέτοιο αν έβρισκα σε λογική τιμή γιατι για arcadia δε με βλέπω ....(σας έπρηξα΅)
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Είναι ακριβές λύσεις αυτές....
![]() Ίσως κάποια στιγμή να σε βοηθούσα να κάνεις μια μετρατροπή. Έξω από το καπάκι τα Ballast (Τ5) και μέσα μόνο οι δυο λάμπες. Αλλά τον τελευταίο καιρό είμαι κάπως φορτωμένος... Αν δεν βιάζεσαι...
|
||||
|
||||
![]()
ok accnt ...οχι, δεν βιάζομαι. Θα το παλέψουμε¨. Σε ευχαριστώ πολύ για την προσφορά σου. Θα τα λέμε απο εδω .Τρέχει το ενυδρείο μια χαρά . οτι προκύψει θα σας ρωτάω...
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Nano fish only? | joman | Fish Only | 44 | 24-08-06 08:38 |
fish index | ΠΕΤΡΟΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 12-01-06 21:15 |
Fish ID | Manos M. | Malawi | 2 | 08-02-05 20:10 |
Χαλκός σε Fish only? | x-nos | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 3 | 19-10-04 00:12 |