|
|
||||
|
||||
![]()
Έχεις την εμπειρία να παρατηρήσεις τα σεξουαλικά όργανα και των δυο? Στον αρσενικό είναι λίγο προς τα έξω και στο θηλυκό φαίνεται μικρότερο!
Επίσης τα πτερύγια (ραχιαίο και της κοιλιάς) στον αρσενικό συνήθως δεν ενώνονται!
|
||||
|
||||
![]()
Όχι, δυστυχώς δεν έχω την εμπειρία να παρατηρήσω τα σεξουαλικά τους όργανα. Είδα στο post του Νίκου τις photo, αλλά εγώ δεν βγάζω άκρη.
Όσον αφορά τα πτερύγια παραθέτω τις πιο κάτω photo όπου τράβηξα γραμμές για να είναι λίγο εμφανές το αν ο νοητός άξονας τείνει να τέμνει την ουρά ή όχι. Νομίζω ότι ο 1 είναι αρσενικός και ο 2 θηλυκός. Δεν ξέρω αν με την εμπειρία σου μπορείς να βοηθήσεις. |
|
||||
|
||||
![]()
Για τον 2 θα τείνω και εγώ να πω οτι είναι θηλυκός για τον ένα ίσως αρσενικός αν και η λάμψη με δυσκολεύει! Ξαναλέω δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι! Η σιγουριά θα έρθει με τις ουρίτσες!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αυγά σαλιγκαριών? | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 15-11-06 14:42 |
corys albino (αυγά) | pani | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 10 | 28-11-05 10:26 |
Neon Tetra με αυγά | stat | ¶λλα ψάρια Ν. Αμερικής | 6 | 01-11-05 20:28 |
Ελληνικά αυγά αρτέμια. | joker | Bettas | 3 | 20-09-05 10:08 |
Αυγά από scalare | Dimis. | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 10 | 27-11-03 12:31 |