|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε Βασιλη,καλη αρχη...
Που θα μπορουσε να ειναι και καλυτερη... Πως? Παράθεση:
Τι θελω να πω?Οπλισου με υπομονη και "εκμεταλευσου" τη βοηθεια των εμπειροτερων εδω μεσα που πρσπαθουν απλα και καλοπροαιρετα να σε βοηθησουν.Αυτο τουλαχιστον κανω κι εγω που εχω την ιδια εμπειρια με σενα(στο χομπυ). ΔΙΑΒΑΣΜΑ... Παράθεση:
Πριν δεκα χρονια,σε μια (ψαροντουφεκαδικη εξορμηση) ανοιχτα της Ναξου,ειχα δει πρωτη μου φορα,ζωντανο σαλαχι.Περιτο να σου πω πως για οση ωρα το παρακολουθουσα,ειχα μεινει με το στομα ανοιχτο,μαγεμενος.. Πριν ενα μηνα,λοιπον ειδα σε pet shop ενα μικρο σαλαχι.Ωραια δεν θα ηταν να το βαλω στο σαλονι μου,σε 120λτ,μαζι με τα ραμιρεζι και τα καρντιναλ? ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ... καλη συνεχεια.
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσιαση Αμαζονιου Look | Stilatos | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 16 | 25-03-07 15:54 |
Παρουσιαση Ενυδρειου | ANEMOS | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 21 | 06-10-06 18:37 |
Παρουσιαση ενυδρειου | panos73 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 16 | 07-07-06 08:52 |