|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ακομα εχω πολλα να μαθω.
εγω θελω να το κανω μονο με σκαλαρια.αλλα δεν ξερω τι να τα κανω τα αλλα(μολυ-μπαλουν+παπαγαλοψαρο το οποιο το χρυσοπληροσα)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 13-03-07 στις 21:37 |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε Βασιλη,καλη αρχη...
Που θα μπορουσε να ειναι και καλυτερη... Πως? Παράθεση:
Τι θελω να πω?Οπλισου με υπομονη και "εκμεταλευσου" τη βοηθεια των εμπειροτερων εδω μεσα που πρσπαθουν απλα και καλοπροαιρετα να σε βοηθησουν.Αυτο τουλαχιστον κανω κι εγω που εχω την ιδια εμπειρια με σενα(στο χομπυ). ΔΙΑΒΑΣΜΑ... Παράθεση:
Πριν δεκα χρονια,σε μια (ψαροντουφεκαδικη εξορμηση) ανοιχτα της Ναξου,ειχα δει πρωτη μου φορα,ζωντανο σαλαχι.Περιτο να σου πω πως για οση ωρα το παρακολουθουσα,ειχα μεινει με το στομα ανοιχτο,μαγεμενος.. Πριν ενα μηνα,λοιπον ειδα σε pet shop ενα μικρο σαλαχι.Ωραια δεν θα ηταν να το βαλω στο σαλονι μου,σε 120λτ,μαζι με τα ραμιρεζι και τα καρντιναλ? ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ... καλη συνεχεια.
|
||||
|
||||
![]()
Μην τον βαράτε όλοι μαζί συνχομπίστες!
Θα δείτε οτι ο Βασίλης θα γίνει από τους πολύ καλούς! Έχει όρεξη για διάβασμα απλά είναι έφηβος! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εγω δεν αντεδρασα πουθενα.γιατι μΟΥ τα λετε ολα ΑΥΤΑ?δεν ακουσα κανεναν?ναι αυτο ενοω μπλε σφουγγαρι
οτα πειρα το παπαγαλοψαρο δεν ειξερα οτι ειναι μεταλαγμενο και μου ειπαν οτι τεριζα στο πετσοπ.στον κυριο που μου ειπε για του σφουγγαρι,δεν του εφαρα αντιρηση.τι μου προτινεται για το φιλτρο?εγω δεν αντεδρασα πουθενα δεν καταλαβενω γιατι μου μιλισες σανα δεν ακουω (s-vitzi)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 13-03-07 στις 21:39 |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ θα πρότεινα για το φίλτρο να προσθέσεις και άλλο μακαρόνι ή να βρεις ένα άλλο μαγαζί γιατί από ότι βλέπω σου πούλησε υαλοβάμβακα για σφουγγάρι! Βέβαια ο εν λόγω υαλοβάμβακας είναι αρκετά χοντρός και αν μείνει μέσα θα γίνει και αυτός βιολογικό υλικό όμως θα στουμπώνει εύκολα.
Υ.Γ. Χαλαρά παιδιά δεν τσακωνόμαστε!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μιλησα καλοπροαιρετα.Αν ετσι φανηκε,ζητω συγνωμη... Φιλικα,Στελιος
|
||||
|
||||
![]()
καλως ηρθες.καλη προσπαθεια
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.MPOREI KAPOIOς NA MOY PEI AN TO SKALRI EINAI ARSENIKO?σε 120 λιτρα ποσα σκαλαρια μπορω να βαλω?μακαρονι ειναι το σιποραξ?πως θα φτιαξω μπουκαλα co2?ευχαριστω
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσιαση Αμαζονιου Look | Stilatos | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 16 | 25-03-07 15:54 |
Παρουσιαση Ενυδρειου | ANEMOS | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 21 | 06-10-06 18:37 |
Παρουσιαση ενυδρειου | panos73 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 16 | 07-07-06 08:52 |