|
|
||||
|
||||
![]()
Juan,
καλά κάνεις και το αναφέρεις. Το είδος παίζει ρόλο αλλά θεωρούμε ότι εφόσον γέννησαν οι συνθήκες ήταν οι κατάληλες. Φυσικά και δεν εξαιτάζουμε θέμα setup ενυδρείου, ρουτίνες κλπ. Υποθέτουμε ότι είναι παραπάνω από αποδεκτά. Για τα sterba είχαμε κάποιους με γεννήσεις παλαιότερα (μεταξύ τους και εγώ με μικρά ποσοστά επιτυχίας). Ψάξε σε παλαιότερα post. Όσα έγραψα ήταν από προσωπική εμπειρία με sterbai.... που τα έχασα μέχρι ενός από το φίλτρο...αν και ήταν πάνω από δύο εβδομάδων. Έκτοτε αντιμετώπισα και άλλα προβλήματα αλλά και αλλαγές setup και δεν είχα άλλες γέννες...Ας μας πουν και οι υπόλοιποι... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
-Λοιπον, τα μικρουλια μεταφερθηκαν με τη βοηθεια συρριγγας στο 35λιτ.το οποιο ειχα γεμισει με νερο απο το "μητρικο" μου ενυδρειο.
Ο θερμοστατης ειναι στους 25οC.Ειναι καλα εκει? Αεροφιλτρο δυστυχως καθοτι επαρχια δεν "παιζει" αλλα εβαλα αεραντλια να δουλευει.Εβαλα μεσα και 3 κλαδεματα απο Egeria denza,Cambomba caroliana και Ηygrophilla να κοβουν βολτες.. Ταιζω 4-5 φορες την ημερα TetraMinBaby και σπιρουλινα την οποια λιωνω μεχρι να γινει σκονη(εχω της Tropical που ειναι σε κοκκους χοντρους). Κατι αλλο που πρεπει να κανω?Συνεχιζω ετσι ή κανω κατι λαθος? |
|
||||
|
||||
![]()
Συνεχίζεις έτσι με μεγάλη προσοχή στις αλαγές νερού. Το βρωμίζουν γρήγορα. Ακόμη και μη μετρήσιμες τιμές να έχεις σε αμμωνία και νιτρικά δύο αλαγές την ημέρα είναι απαραίτητες.
Το 2006 συνέχισε να το στρώνεις γιατί θα χρειαστεί αργότερα.... Πάντα καλά Caverman |
|
||||
|
||||
![]()
τις αλλαγές νερού μπορείς να τις κάνεις με σωληνάκι ορού με προσοχή να μην ρουφήξεις κανένα μικρό, μπορείς έτσι να ρουφάς και βρωμιές από τον πάτο. Φρέσκο νερό πάντα στις αλλαγές.
|
|
|||
|
|||
![]()
Σημερα 3η μερα και κατα την αλλαγη μετρησα 21 μωρα να καθονται στον πατο του ενυδρειου .Ολα δειχνουν καλα.
Το 2006 δουλευει συνεχεια για να στρωσει.Ξερω οτι ειναι νωρις ακομα αλλα ποτε περιπου θα μπει στο ενυδρειο? Και κατι ακομη, το 35λιτ ειχε υψος νερου 28cm, και κατα την αλλαγη το κατεβασα στους 15 ποντους,εκανα καλα?(για να μπορουν να ανεβαινουν στην επιφανεια) ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μέχρι και τους 20 πόντους είναι εντάξη για τα μικρά Corydoras...Έτσι και αλλιώς τον θέλεις τον όγκο του νερού για ποιό καλές και σταθερές τιμές...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Που πήγαν τα αυγουλάκια....(ancistrus) | silver | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 2 | 15-04-06 22:14 |
έγκυος cory paleatus? | Strahos | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 7 | 11-02-06 21:04 |
Το Cory μου τα εχει παιξει!!! | andreasp | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 30-11-05 23:33 |
Ένα Cory 'Γέρνει'..... | Octopus | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 3 | 08-01-05 19:07 |
Cory & Fry | a$wto$ | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 5 | 15-11-04 22:27 |