|
|
||||
|
||||
![]()
Σας παραθετω το link http://www.eheim.de/eheim/pdf/en/anl...p_lighting.pdf
H λαμπα μου ειναι αυτη του σχηματος b και ειναι τοπεθετημένη ακριβώς οπως φαινεται στο σχήμα.Το θέμα ειναι πως θα την αλλαξω?Δεν θα πρεπει να βρω λαμπα συγκεκριμενου μηκους για να μπορει να βιδωθει στις υποδοχες? |
|
||||
|
||||
![]()
Από ότι βλέπω στο σχήμα b είναι Τ8 φθορίου!
Σαν μέγεθος λάμπας είναι συνηθισμένο και θα βρεις εύκολα είτε σε pet-shop είτε σε ηλεκτρολογικά! Απλά να ζητήσεις να κάνει για ενυδρεία! |
|
||||
|
||||
![]()
Τελικα κοιταξα πανω στη λαμπα και γραφει SYLVANIA STANDARD,154-T8,DAYLIGHT. Τι λετε με καλυπτει?
|
|
||||
|
||||
![]()
Για τα φυτά που λές, εγώ προσωπικά δεν θα την άλλαζα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά είναι η λάμπα σου για τα φυτά που θέλεις να βάλεις!
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια προς το παρων θα κρατησω αυτή.Σε περίπτωση που την αλλάξω τι προτεινετε για τα φυτά που προανέφερα τη grolux 15w η την aquastar 15w?Ποια απ τις δυο αυτες λαμπες εχει πιο εντονο φως?Λογικα η grolux μιας και εχει φως αποχρωσης ροζ θα ειναι πιο "σκοτεινη" ε?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ισχύει αυτό που είπες! Είναι πιο έντονο, όχι πιο φωτεινό... Είναι καθαρά θέμα προσωπικού γούστου τι θα βάλεις... Η θερμοκρασία χρώματος (kelvin) δημιουργεί την ανάλογη εντύπωση ζεστού ή κρύου φωτός... Προσωπικά θα διάλεγα daylightstar!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προτάσεις για φωτισμό 65 λίτρων | John T | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 17 | 25-11-06 22:00 |
Ποιό σύστημα είναι κατάλληλο για τον φωτισμό. | KIRKMAN | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 03-05-06 00:42 |
Γνώμες για φωτισμό Τ5 | Αλεξης | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 29-03-06 00:38 |
προτάσεις για φωτισμό | drakoulis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 16-11-05 19:36 |
Ονόματα φυτών + συμβουλές για φωτισμό | Maverick | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 07-03-05 18:29 |