|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
φατσούλα είναι πάντως
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Για τον συγκεκριμένο κύριο -πρωτοπόρο στο hobby με τα γνωστά υπέρ και κατά που έχουν ακουστεί γι΄αυτόν- μπορεί να βρεί ο καθένας ενα κάρο πληροφορίες στο διαδίκτυο. Δεν βλέπω τον λόγο να ανοιχτει post για το συγκεκριμένο θέμα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Παράθεση:
ΥΓ: Να διευκρινίσω πως εγώ έβαλα το θέμα ζητώντας πληροφορίες και γνώμες σχετικές με το θέμα και όχι με κάτι άλλο, ούτε το άνοιξα για να δεχθώ κριτικές για το αν θα έπρεπε να το ανοίξω ή όχι... Επιτέλους να δίνονται απαντήσεις σχετικές. Φιλικά Δημήτρης!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και μιλάω και για τα θετικά και για τα αρνητικά.
|
||||
|
||||
![]()
Πριν πούμε τα θετικά είμαι περίεργος να δω τα αρνητικά που κυκλοφορούν για αυτόν
![]() Για πείτε...
|
||||
|
||||
![]()
Ότι είναι περισσότερο φωτογράφος απΆ ότι μποστάνης, ότι τα ενυδρεία του (όπως τα βλέπουμε
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στησιμο φυτεμενου ενυδρειου απο τον Takashi Amano | george | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 0 | 20-04-06 12:19 |
amano vs microsorum....συμβουλες please | Πάνος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 11-04-06 14:41 |
Πως τα καταφέρνει ο Amano ? | Isidoros | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 13 | 09-06-05 23:35 |
Γαριδούλα amano σε ενδιαφέρουσα ???? Και τώρα ??? | Μάγγος Θωμάς | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 20-04-05 22:57 |