|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μου φαίνονται σαν μικρές φυσαλίδες οξυγόνου...Και αυτό ταιριάζει και με το γεγονός οτι το βλέπεις εκεί που υπάρχει το περισσότερο φως,οπότε μην σε ανησυχεί,φυσιολογικό είναι...Για την ακρίβεια είναι και πολύ καλό σημάδι
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τον είδα τον οδηγό, αλλά το μόνο που ταιριάζει είναι η έλλειψη CO2.
Όμως -αν πράγματι έχω ικανοποιητικό CO2- δεν εξηγείται και ανησυχώ μήπως πρόκειται για ασθένεια του φυτού... ![]() Πάντως δεν είναι φυσαλίδες, γιατί όταν το ξύσεις είναι σαν σκόνη και σκορπάει προς τα κάτω. Επίσης όπως φαίνεται στη 2η φωτο, μένει στο φύλλο και με τον καιρό σκουραίνει (λερώνεται φαντάζομαι). Μοιάζει πράγματι για βιογενική απασβεστοποίηση, αλλά δεν ξέρω αν είναι λογικό αυτό με CO2 13. Επίσης δεν το παρατηρώ σε κανένα άλλο απο τα 10+ φυτά που είναι μαζί του εκει μέσα. Τι να είναι??? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Aν έχω καταλάβει σωστά πρόκειται για ιζήματα ασβεστίου. Το φαινόμενο προκαλείται απο έλλειψη CO2 και η λύση σε αυτό είναι προφανής.
|
|
||||
|
||||
![]()
συγνωμη μοδερατορα αλλα δεν φαινοντε για φυσαλιδες ειδικα στην δευτερη φωτο
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τρύπες στα φύλλα | CASPER | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 20-05-06 18:41 |
Καφέ σημάδια πάνω στα φυτά | Liolios | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 03-01-06 18:05 |
Πράσινες σκούρες κηλίδες στα φύλλα | sea_land | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 03-11-05 23:20 |
Κηλιδες στα φύλλα | sea_land | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 1 | 29-10-05 11:46 |
Τρύπες στα φύλλα | Gourami | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 21-07-05 21:50 |