|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Με αυτα τα φωτα , ξεχασε την ανεμωνη ... ουτως ή αλλιως , ειναι δυσκολο ζωο ακομα και αν καλυπτες τις απαιτησεις της σε φως .
Ειναι λαθος η εντυπωση οτι ο κλοουν θελει ντε και καλα ανεμωνη για να ζησει στο ενυδρειο ...θα ειναι απλα ενα κωμικο,απροβληματιστο ψαρακι που θα κολυμπαει ανεμελο. Φυσικα με ανεμωνη εχει αλλη συμπεριφορα αλλα πολλοι νεοι χομπιστες επικεντρωνονται στο τι θελει ο κλοουν (λιγα) και οχι στο τι χρειαζεται η ανεμωνη (αρκετα εως πολλα) ... |
|
||||
|
||||
![]()
Θέλω κι εγώ κλόουυυυυυυυυυυυυυυυυυυν... Με παίρνει να ρίξω ένα στο 180λιτρό μου??? Είναι γλυκού νερού!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Έχω ακόμα πολύ διάβασμα για reef παιδιά??? ![]() Tricky ήθελα να σε ρωτήσω για την ανεμώνη... Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
ΙΜΟ , ειναι δυσκολη η διαχειριση της απο εναν απειρο χομπιστα .
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αν και καπως καθυστεριμενα ξαναγραφω αλλα βλεπετε οι δουλεια μας αχει φαει
τωρα οσο για τα φωτα απο οτι βλεπω ειναι λιγα πρεπει να κανω μια κατασκευη να βαλω περισοτερα και μαλον τ5 αποτι καταλαβαινω. οσο για την ανεμωνη μαλον και αυτη την ξεχνω προς στιγμη.θα προσπαθησω να ασχοληθω οσο γινετε με πολυ μαλακa κοραλια αλλα δεν τα παω και καλα με τα ειδη αν μπορειτε να μου πειτε μερικα? και κατι αλλο τη γνωμη εχετε για την uv μου ειπαν οτι κανει καλη δουλεια,ειναι οντως ετσι?την εχει γνωστος μου και λεει οτι τον εχει σωσει. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 09-03-07 στις 17:18 |
|
|||
|
|||
![]()
σημερα εβαλα το πρωτο μου ψαρι ενα κλοουν ελπιζω να πανε ολα καλα.αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι οτι ο βραχος μου εχει βγαλει μια καφε αλγη.ειναι κατι που να με φοβησει?πρεπει να κανω κατι η ειναι φυσιολογικο?
|
|
|||
|
|||
![]()
Η εμφάνιση της άλγης σε νέα ενυδρεία είναι μια φυσιολογική διαδικασία.
Προσοχή στις τιμές και παραμέτρους του νερού σου για να περάσεις όσο πιο ανώδυνα γίνεται από αυτό το στάδιο!
|
|||
|
|||
![]()
θα κανω συνεχεια μετρησεις να βλεπω τη γινεται.μετα απο ποσο καιρο λεμε για το επομενο ψαρι η και κατι αλλο?και κατι που ειχα ξεχασει,πια ειναι η σωστη θεση για τους κυκλοφορητες?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεος στο θαλασσινο και στο forum | johnvidras | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 11 | 20-02-07 19:19 |
νεος στο χωρο... | rockxk | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 31-12-06 10:22 |
Νεος στο χομπι | ΔΗΜΗΤΡΗΣ | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 0 | 13-02-04 20:05 |
ΝΕΟΣ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ !! | christos | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 19-03-03 00:47 |