|
|
||||
|
||||
![]()
Μια πρόταση είναι να ταϊζεις λίγο παραπάνω το χρυσοψαράκι σου προσέχοντας όμως να μην ανέβουν πολύ οι έν λόγω τιμές!
|
|||
|
|||
![]()
Το χρυσόψαρο το ταΐζω 2 φορές την ημέρα. Μια το πρωί και μία το βράδυ άλλα μερικές φορές το ταΐζω και 1. Να το ταΐζω 3 με λιγότερη τροφή κάθε φορά
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα 3 γεύματα είναι ότι καλύτερο για τα ψάρια μας σε μικρές ποσότητες τόσες που να καταναλώνονται σχεδόν άμεσα και να μην μένουν στο ενυδρείο για πάνω από 2-3 λεπτά!
|
|||
|
|||
![]()
Πάντως και όταν τα ταίζω και 2 φορές αμέσως την τρώει και δεν μένει πάνω από λεπτό στο ενυδρείο. Ελπίζω να μην ρίχνω όμως λίγο
|
|
||||
|
||||
![]()
Με την ίδια ποσότητα τότε αύξησε τις φορές που ταϊζεις! Έτσι θα έχεις περισσότερη παραγωγή αμμωνίας που σημαίνει συχνές μετρήσεις! Μην το σκοτώσεις! Επέλεξες που επέλεξες τον ποιο άσχημο (για μένα) τρόπο του στρωσίματος με ψάρι λίγη προσοχή για την ζωή του καλό κάνει!
|
|||
|
|||
![]()
Καλά μετρήσεις κάνω σχεδόν καθημερινά, το πολύ μέρα παρα μέρα και όλα είναι σταθερά. Συνίθως τις μετρήσεις τις κάνω βράδυ πριν ταΐσω. Είναι καλά τότε ή πρεπει να τις κάνω άλλη στιγμή ή μετα απο φαΐ;
|
|
|||
|
|||
![]()
Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Πρέπει να προσθέτω βακτίρια σε κάθε αλλαγή νερού γιατί πλεον δεν τα χρησιμοποιώ. ¶μα είναι να αγοράσω.
|
|
|||
|
|||
![]()
Συνίθως τις μετρήσεις τις κάνω βράδυ πριν ταΐσω. Είναι καλά τότε ή πρεπει να τις κάνω άλλη στιγμή ή μετα απο φαΐ;
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα τεστ δε γράφουν επάνω να βλέπεις τα χρώματα στο φως της ημέρας; Όχι στον ήλιο, αλλά στο φως της ημέρας. Όχι με τεχνητό φως λάμπας. Συνεπώς πως κάνεις τα τεστ βράδυ και πως βλέπεις τα χρώματα;
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
επιτάχυνση στρωσίματος σε φυτεμένο - κατοικιμένο | chrisb | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 19-02-07 12:46 |
Λάθος ξεκίνημα - Προβλήματα στρωσίματος | Lary80 | Γλυκό νερό - Γενικά | 36 | 18-05-04 12:57 |