|
|
|||
|
|||
![]()
Είναι τώρα στην 22η μέρα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχεις μέλλον τουλάχιστον άλλες 2 εβδομάδες θα έλεγα! Πρέπει να μηδενίσουν οι τιμές επαναλαμβάνω ΝΗ3/ΝΗ4 ΝΟ2
|
|||
|
|||
![]()
Ναι αυτό το γνωρίζω ότι πρέπει να μηδενιστούν. Θα δείξει βέβαια και ο χρόνος έτσι κι αλλιώς τώρα σίγουρα για τις επόμενες 2 εβδομάδες δε πρόκειται να μπορέσω να ανέβω Αθήνα όποτε σίγουρα και να θέλω δε θα μπορώ να πάρω ψάρια. Όποτε ώσπου να ανέβω πιστεύω θα έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος. Απλά είμαι λίγο ανυπόμονος μόνο και μόνο να ξέρω ότι έχει ολοκληρωθεί και ότι ανα πάσα στιγμή μπορώ να βάλω και τα ψάρια μέσα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια πρόταση είναι να ταϊζεις λίγο παραπάνω το χρυσοψαράκι σου προσέχοντας όμως να μην ανέβουν πολύ οι έν λόγω τιμές!
|
|||
|
|||
![]()
Το χρυσόψαρο το ταΐζω 2 φορές την ημέρα. Μια το πρωί και μία το βράδυ άλλα μερικές φορές το ταΐζω και 1. Να το ταΐζω 3 με λιγότερη τροφή κάθε φορά
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα 3 γεύματα είναι ότι καλύτερο για τα ψάρια μας σε μικρές ποσότητες τόσες που να καταναλώνονται σχεδόν άμεσα και να μην μένουν στο ενυδρείο για πάνω από 2-3 λεπτά!
|
|||
|
|||
![]()
Πάντως και όταν τα ταίζω και 2 φορές αμέσως την τρώει και δεν μένει πάνω από λεπτό στο ενυδρείο. Ελπίζω να μην ρίχνω όμως λίγο
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
επιτάχυνση στρωσίματος σε φυτεμένο - κατοικιμένο | chrisb | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 19-02-07 12:46 |
Λάθος ξεκίνημα - Προβλήματα στρωσίματος | Lary80 | Γλυκό νερό - Γενικά | 36 | 18-05-04 12:57 |