|
|
||||
|
||||
![]()
Θα πρέπει να μηδενίσουν οι τιμές ΝΗ3/ΝΗ4 και ΝΟ2 για να πούμε οτι το ενυδρείο σου είναι στρωμένο και φυσικά μετά θα πρέπει να προσθέσεις τους κατοίκους σου σιγά σιγά για να μπορεί το φίλτρο να προσαρμόζεται.
Έχεις ακόμη μέσα το χρυσόψαρο? ή ταϊζεις αμμωνία?
|
|||
|
|||
![]()
Έχω το χρυσόψαρο ακόμα μέσα. Και θα το κρατήσω ακόμα μέσα γιατί δεν ξέρω πότε ακριβώς θα μπορέσω να κατέβω Αθήνα να πάρω τα ψάρια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Κάνεις τότε υπομονή και περιμένεις να μηδενίσουν οι τιμές που σου έγραψα! Πάντος είσαι σε στάδιο που πλησιάζει στο τέλος του στρωσίματος, πόσες μέρες τρέχει το ενυδρείο?
|
|||
|
|||
![]()
Είναι τώρα στην 22η μέρα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχεις μέλλον τουλάχιστον άλλες 2 εβδομάδες θα έλεγα! Πρέπει να μηδενίσουν οι τιμές επαναλαμβάνω ΝΗ3/ΝΗ4 ΝΟ2
|
|||
|
|||
![]()
Ναι αυτό το γνωρίζω ότι πρέπει να μηδενιστούν. Θα δείξει βέβαια και ο χρόνος έτσι κι αλλιώς τώρα σίγουρα για τις επόμενες 2 εβδομάδες δε πρόκειται να μπορέσω να ανέβω Αθήνα όποτε σίγουρα και να θέλω δε θα μπορώ να πάρω ψάρια. Όποτε ώσπου να ανέβω πιστεύω θα έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος. Απλά είμαι λίγο ανυπόμονος μόνο και μόνο να ξέρω ότι έχει ολοκληρωθεί και ότι ανα πάσα στιγμή μπορώ να βάλω και τα ψάρια μέσα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια πρόταση είναι να ταϊζεις λίγο παραπάνω το χρυσοψαράκι σου προσέχοντας όμως να μην ανέβουν πολύ οι έν λόγω τιμές!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
επιτάχυνση στρωσίματος σε φυτεμένο - κατοικιμένο | chrisb | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 19-02-07 12:46 |
Λάθος ξεκίνημα - Προβλήματα στρωσίματος | Lary80 | Γλυκό νερό - Γενικά | 36 | 18-05-04 12:57 |