|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια ας μην δωσουμε συνεχεια στο θεμα.
Δεν εγινε και τιποτα.... |
|
||||
|
||||
![]()
1)Τακις ειλικρινα δεν εχω καμια διαθεση για καβγα,ουτε εχω δειξει κατι τετοιο οσο καιρο ειμαι στο forum,βρισκομαι εδω για να ηρεμω και οχι να μαλλωνω.Οντως ας σταματησουμε εδω.
2)steady πολυ ευχαριστως να ακουσω γνωμες αλλων αλλα με επιχειρηματα μεχρι αυτη την στιγμη κανενας δεν μου εχει απαντησει ποιο ψαρι δεν κανει να ειναι με ποιο και ποιο μπορει να φαει το αλλο.Οσον αφορα εαν με τα tetra θα δεσει το γλυκο θα δειξει(οπως βλεπεις εξακολουθεις να εισαι ειρωνικως). 3)crazyio τα νευρα σε πληροφορω οτι ειναι μια χαρα και ειμαι σε μια ηλικια που μπορω να τα ελεγχω. 4))Rita δεν ενοχλουμαι να μου υποδεικνυουν τα λαθη,αλλα οπως προανεφερα με επιχειρηματα και οχι με αοριστολογιες. Για μενα αυτη η ιστορια σταματαει εδω και ειλικρινα μετανοιωσα που εθεσα το ερωτημα. |
|
||||
|
||||
![]()
Για να μην παμε σε ατερμονες απαντησεις το θεμα κλεινει χωρις να υπαρχει κανενα αλλο προβλημα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
cardinal ....... !!!!! | Μάγγος Θωμάς | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 12 | 08-06-06 20:08 |
Jordanela-Δισκοι,cardinal | leonm | Δίσκοι | 4 | 17-03-05 10:38 |
Άρρωστα Cardinal. Παρακαλώ θερμά την βοήθειά σας :( | pavloukos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 25 | 12-02-03 13:55 |
cardinal tetras: φαρμακευτική αγωγή για λαβωμένα πτερύγια | pavloukos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 07-02-03 17:14 |