|
|
||||
|
||||
![]()
Μιας και άνοιξα το θέμα και δεν έχω ιδέα από διοξείδιο, ευκαιρία να μάθω...
Αν κάποιος θέλει να φτιάξει ένα ολοκληρωμένο σύστημα, με φιάλες μανόμετρα, βαλβίδες και κοντρόλερ... Από πόσα μέχρι πόσα -περίπου- πρέπει να διαθέσει...? Υπάρχουν κάποια έτοιμα σετ εταιρειών στο εμπόριο...? |
|
||||
|
||||
![]()
Yπάρχουν έτοιμα σετ αλλά θα σου έρθει ο κούκος αηδόνι....υπολόγιζε γύρω στα 650ευρώ
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Στο λινκ που σου έδωσα μπορείς να πάρεις σετ με 120-150 και με τον controler που έχει στην πρώτη σελίδα 119 κανε πρόσθεση
Αρα συφωνω με τον συνονόματο |
|
||||
|
||||
![]()
Οκ Υiannis με μια μικρή διαφορά όμως... Εγώ μιλάω για 5κιλη και εσύ για μισόκιλη μπουκάλα...
|
|
||||
|
||||
![]()
2κιλη αλλά είπαμε για σετ φυσικά έχεις δίκαιο
|
|
||||
|
||||
![]()
Οντως απροσεξία μου. Ζητώ συγνώμη.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ρε παιδιά δεν παίζεστε...!!! Μόνο από φωτισμό ξέρω καλά, λόγω επαγγέλματος... Αν μιλάς με τους καλύτερους...γίνεσαι καλύτερος!!!
Σε κάποιες σελίδες του forum είδα ότι κάνετε μαζική παραγγελία... Τι χρειάζεται για να πω ότι βάζω και εγώ κάτι μέσα...? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εγω κανω συχνα δικες μου τωρα λασκαρα λιγο κατα το τελος του μηνα ομως αμα θελεις σου το λεω |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αγορά skimmer [help] | Meliteas | Φίλτρανση | 5 | 02-05-06 17:00 |
Αγορά Ξύλου | nickall13 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 02-03-05 01:17 |
Αγορά Ζωντανού Βράχου | Cristos | Θαλάσσια Βιολογία | 11 | 06-10-04 21:25 |
Αγορά Φελιζόλ | dimitris | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 27-08-04 08:44 |
Αγορά ή Κατασκευή; HELP | antonio | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 18-05-04 00:09 |