|
|
||||
|
||||
![]()
Αν ο υαλοβαμβακας πανω πανω εχει βρωμισει ειναι οτι πρεπει να τον αντικαταστησεις και να δωσεις τον βρωμικο.
Η μεταφορα του γινεται μεσα σε μια σακουλα με λιγο νερο ενυδρειου. Στιβωντας τον πολλες φορες στο νεο ενυδρειο, θα γινει το "μπολι"... |
|
|||
|
|||
![]()
...και τον ''καθαρο'' πλεον υαλοβαμβακα βαλτον για λιγες μερες στο φιλτρο που εχεις...
|
|
||||
|
||||
![]()
το (μπολι)τι ειναι?
εγω εχω υαλοβαμβακα μπλε σφουγγαρι κια siporax
|
||||
|
||||
![]()
Η λεξη μπόλι προέρχεται απο την δενδροκομία. Ειναι η διαδικασια που εμφυτευουμε ενα οργανισμο πανω σε ενα αλλο για να ξεκινησει να αναπτυσσεται.
Στη συγκεκριμενη περιπτωση μεταφερουμε ζωντανα βακτηριδια απο ενα ενυδρειο σε ενα νεο για να αναπτυχθουν και να καταναλωσουν την αμμωνια.. |
|
||||
|
||||
![]()
εγω αν αλαξω τον υαλοβαμβακα μου, με του kwstasV eimai καλιμενος?/???
|
||||
|
||||
![]()
Σε μεγάλο βαθμό είσαι καλυμμένος! Από εκεί και πέρα και μέχρι να αναπτυχθούν πλήρως οι αποικίες θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και με τις αλλαγές και με το τάϊσμα και φυσικά να ελέγχεις τις παραμέτρους με τεστ!
|
||||
|
||||
![]()
ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΑΛΟΒΑΜΒΑΚΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΒΑΚΤΙΡΙΔΙΑ ΣΤΟ SIPORAX ΜΟΥ?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξερει κανεις... | targas21 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 04-02-05 06:52 |
Εχει δει κανεις τα παρακατω ? | Tricky | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 02-02-05 17:28 |
υπαρχει κανεις απο θεσσαλονίκη που να εχει labido yellow | maria-paok | Malawi | 2 | 12-01-05 00:52 |