|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε CaribbeanPirate, εγώ έχω αυτήν εδώ http://www.tropica.com/default.asp που αντέχει μέχρι 28 βαθμούς.
ΠΟΠΟ, αυτό έχω κάνει αλλά με σίτα στην οποία έχω ανοίξει τρύπες με το ψαλίδι. Με την πρώτη ευκαιρία θα βάλω διχτάκι γιατί η σίτα έχει τώρα αιχμηρά σημεία και φοβάμαι μην πιαστούν τα βράγχια των ψαριών (όπως σωστά λέει ο lasal). Τελικά καμιά κόλλα που να μπορώ να χρησιμοποιήσω υποβρύχια δεν υπάρχει έτσι? |
|
||||
|
||||
![]()
Yπάρχει κόλα ,σαν σιλικόνη είναι που κολλά μέσα στο νερό.Την χρησημοποίησα πριν κάποιους μήνες σε πολύ μικρή ποσότητα όμως δεν είμαι και σίγουρος ότι δεν είναι τοξική.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και εγώ ξέρω ότι υπάρχει αλλά εδώ (στην Ελλάδα) δεν ξέρω που θα τη βρείς ... ίσως στην Αθηνάς .... Νομίζω ότι κάνει και η κόλλα για PVC. Οι κόλλες που είναι για PVC νερού είναι μη τοξικές ... το πρόβλημα εδώ μάλλον είναι να βρείς σοβαρό κατάστημα που θα σου δώσει πραγματικά κόλλα για PVC για νερό και όχι γενικά μια PVC κόλλα. Εάν βρείς κάτι σε παρακαλώ πες το μας για να ξέρουμε και εμείς. |
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή μια εικόνα = 1000 λεξεις, νομίζω ήρθε η ώρα για την φωτογραφία.
Εγώ θα σε συμβουλέψω να μην κάνεις τίποτα μόνιμο γιατί τα γούστα αλλάζουν και ....
|
||||
|
||||
![]()
Περιμένω και εγώ φωτογραφίες για να πάρω την απόφαση!!!
|
||||
|
||||
![]()
Να ανεβάσω φωτογραφία αλλά δεν έχουν ακόμα βγει κλαδάκια από τις τρύπες. Αν επιμένετε όμως…
Ότι μου πείτε. Περιμένω |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Java moss | Filippos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 17-05-08 19:11 |
moss | leonm | Ιστοσελίδες στο Internet | 0 | 23-10-06 14:25 |
java moss, Christmas Moss | deMetrIs | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 21-12-05 15:11 |
Java moss | Fonamstel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 08-11-04 10:57 |
java moss | griffin_23 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 20-01-04 02:08 |