|
|
||||
|
||||
![]()
Moderator note : η συζήτηση μεταφέρθηκε εδώ
|
|
||||
|
||||
![]()
Ένα πολύ καλό forum στο οποίο θα βρείτε απάντηση σε όποια απορία σχετικά με τα καναρίνια είναι το www.kanarini.com
Το ενυδρείο είναι σαν την τέχνη (ουσιαστικά τέχνη είναι) Και η τέχνη θέλει θυσίες…! Για αυτούς που ασχολούνται με ταχυδρομικά περιστέρια Τυχαίες συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Κλιμάκιο Πελοποννήσου Είσαστε όλοι καλεσμένοι. Περιμένουμε να σας δούμε εκεί!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() Πριν και κατά τη διάρκεια του ζευγαρώματος οι τροφές πρέπει να είναι πλούσιες και καλό θα είναι να βάζουμε βιταμίνη στο νερό η οποία επωφελεί τα μικρά, αλλά και τους γονείς! Ο Μιχάλης(msigouros) μου έστειλε μεγάλες και πολλέέές ηχογραφίσεις καναρινιών και βάζω καθημερινά στον κάναρο, τρελάθηκε!!! Αρχίζει να παίρνει λίγο, τελευταία μαδούσε αρκετά και έτσι τον έχω στο δωμάτιο μου... Anyway, Γιώργο ευχαριστούμε που έβαλες εδώ τη συζήτηση, έτσι μπορούμε να λέμε εδώ τα δικά μας σχετικά με τα καναρινάκια μας και όχι μόνο!
|
|||
|
|||
![]()
Αν μαδαει (πτερορροια) δεν κελαηδαει...Επειδη δεν ειναι εποχη για αλλαγη πτερωματος προσεξε μηπως τον εχεις σε ρευμα η εναλλαγες θερμοκρασιας...
|
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ τον άλλο μήνα θα Ξεκίναγα αλλά την πάτησα όπως έγραψα κατά λάθος όπως θα ξέρεις επιρεαζοντε από τες ώρες φωτός και τα χριστούγεννα μπερδεύτηκαν από τα φώτα της διακόσμησης που σβειναν μεσάνυχτα και μου γεννούσαν αυγά χαμο για αυτο αποφάσισα και εβαλα αρσενικό και πιάσαμε δουλειά νωρίς
|
|
||||
|
||||
![]()
Η πτερορροια αυτη την εποχη μπορει να προερχεται εαν το εχεις το πουλι
κοντα σε σωμα καλοριφερ.Τωρα που ο καιρος ειναι ωραιος βγαλτο στο μπαλκονι καλο θα του κανει,μονο το βραδυ ριχνε ενα ναυλον επανω στο κλουβι.Μη το βγαζεις οσο διαρκει η ημερα και το βραδυ το παιρνεις μεσα στο σπιτι,η διαφορα θερμοκρασιας θα του κανει κακο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
stav δε τον έχω κοντά σε κάποιο θερμαντικό σώμα και μου είχε κάνει εντύπωση η πτερόρροιά του. Τώρα που έφτιαξε ο καιρός, το πρωί τον έβγαζα στο μπαλκόνι μέχρι το μεσημεράκι και μετά τον έβαζα πάλι μέσα στη τζαμαρία, αλλά τώρα τον έχω στο δωμάτιό μου και το πρωί ανοίγω τα παράθυρα να έχει πολύ φως! Επίσης του ρίχνω ένα φάρμακο κατά της πτερόρροιας καθημερινά στο νερό του! Του βάζω και αυγό μέρα παρά μέρα... Yiannis59 έπεσες στη περίπτωση τώρα εσύ ![]() ![]() Με τη κελαϊδίνη μια χαρά θα τα ταίζουν οι γονείς και δε θα έχεις κανένα πρόβλημα, η φωλιά δε θα χρειαστεί καθάρισμα σχεδόν μέχρι τα μικρά να βγούν! Σου εύχομαι καλές γέννες και δυνατά μικρά! Παιδιά thnx για τη βοήθεια και τις απόψεις σας!!! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
γεια σας κ απο μενα.ενω ειχα χρονια καναρινια,δεν εχω ασχοληθει εις βαθος.εχω ακουσει οτι το κελαηδημα σταματαει κ απο το αν εχει το πουλι ακαρεα της τραχειας επισης(υπαρχουν σταγονες) υπαρχει κ η παθολογικη πτεροροια η οποια θελει αντιβιωση.καλο ειναι να επιβεβαιωθεις απο ειδικο ή εμπειρο ατομο πριν την χορηγηση φαρμακων.τα ανοιχτοχρωμα καναρινια κ οι ρατσες ειναι πιο ευαισθητα απο τα κοινα μπασταρδα ελληνικα πολυχρωμα.
|
|