|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
georgetax κάτι που σχεδόν πάντα πιάνει με τα δικά μου: Κάνε μια γενναία αλλαγή νερού (διπλή από ότι κάνεις συνήθως) και φρόντισε το νέο νερό να είναι 2-3 βαθμούς (όχι παραπάνω) πιο κρύο από αυτό του ενυδρείου. Αστα να ηρεμίσουν καμμιά ώρα και παρατήρησε τα. Αν υπάρχει ζευγάρι, θα προσπαθήσουν τουλάχιστον να ρίξουν κανα χορό ζευγρώματος, είναι δεν είναι η ώρα της κυράς....
Σε γενικές γραμμές, συμφωνώ με τον billy, αλλά παιζουν τόσοι πολλοί παράγοντες που τίποτα δεν είναι σίγουρο. Παράδειγμα, είχα πάρει από τον Γιώργο 3 Acei 9-11 πόντους που τα είχε χρόνια μου είπε, δεν του είχαν ζευγαρώσει ποτέ αφου μου τα έδωσε για αρσενικά. 3 μήνες αργότερα, χάριζα Acei μικρά σε παιδιά από το forum. Έκτοτε πήρα άλλες 3 γέννες από δαύτα... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο, έχεις κανένα νέο να μας πείς?....
Δοκίμασες το κρύο νερό? |
|
||||
|
||||
![]()
το δοκίμασα παιδιά αλλά τίποτε.δεν βλέπω κάποια από τα χαρακτηριστικά που μου αναφέρεται πιο πάνω.το μονό που παίζεται μέσα στο ενυδρειο είναι ο αρσενικός ο μεγάλος που κάθεται όλη μέρα και κάνει βόλτες δεν ενοχλείτε από τίποτα και τα αλλά δυο τα μεσαία που παίζουν κυνηγητό όλη την μέρα(αρσενικά 99 %) και το μικρο (τράκαρε με νταλίκα)το όποιο υπάρχει δεν υπάρχει κανείς δεν του δίνει σημασία.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αδερφέ.... τι άλλο να κάνουμε?
Έχω μια γέννα μερικών ημερών. Έχω τάξει σε 2 φίλους από μια 6αδα, αν θέλεις, κάπως να το κανονίσουμε να πάρεις και εσύ 2-3 αργότερα, να έχω γνώμη για το φύλο τους. |
|
||||
|
||||
![]()
και μόνο που το προτείνεις σε ευχαριστώ πάρα πολύ.εγώ εδώ θα είμαι όποτε νομίζεις ότι σου περισσεύει κανένα ΘΗΛΥΚΌ τότε πες μου να το κανονίσουμε.
θέλω πολύ τα ψαριά μου να γεννήσουν και ειλικρινά και μόνο που το σκέφτομαι νιώθω πολύ ωραία.ίσως να έχετε νιώσει και εσείς ετσι έστω και στην πρώτη γέννα |
|
||||
|
||||
![]()
γιωργο και μενα το ενα τρεμουλιαζει μονο του καμια φορα και μενα τελευταια οπως το περιεγραψες..αρα αυτο ειναι σερνικο ετσι?εχω και εναν αλλο ο οποιος ειναι καταμαυρος μουσια πτερυγια ολα και οσο καιρο τα χω εχει γινει διπλος απο τα αλλα σε αντιθεση με ενα αλλο που εχω εχει μεγαλωσει ελαχιστα και γενικα δεν τρωει παρα πολυ οτι περισεψει απο ταλλα και δεν εχει σταλλα μαυρο πανω του μαλλον θυληκια την κοβω...μεχρι στιγμης νομιζω δυο αρσενικα 3 θυληκα εχω να δουμε...γενικα παντως πειραζονται ολα μεταξυ τους...αντε να δουμε κανα ζευγαρακι...
![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Labido-αλητες | gangrel | Malawi | 2 | 17-05-06 13:37 |
Γεννα labido | petros | Malawi | 9 | 12-05-06 10:45 |
Yellow Labido | SpyrosK | Malawi | 2 | 26-10-05 20:36 |
LABIDO Εγκυος ???? | torto | Malawi | 4 | 10-05-05 08:31 |
αρρωστο labido.. | γαυρος | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 12-03-03 21:54 |