|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Το μαζευεις σε ενα σουρωτηρι και το στρωνεις ξανα, ας ειναι βρεμενο.
Το θεμα ειναι να μην υπαρχει πολυ νερο ωστε να μπορεσεις να το θαψεις κατω απο το χαλικι. Δεν ειναι οτι καλυτερο που το ξεπλυνες αλλα δεν ειναι και το τελος του κοσμου. |
|
||||
|
||||
![]()
Μα δεν υπάρχει λόγος να το μαζέψω!!!! Είπα και σε προηγούμενο μήνυμα μου πως όλα είναι οκ!!!!! Μια χαρά έχει κάτσει κάτω από το χαλαζία τώρα!!!! Απλά πήρε λίγη ώρα μέχρι να καθίσει στον πάτω!!!! ¶δικα πανικοβλήθηκα. Σόρυ
Παιδιά λέω από αύριο να αρχίσω το στρώσιμο (θα μπολιάσω τα φίλτρα μου από το Vasilaki. Ήθελα να σας ρωτήσω μπορώ να αρχίσω να φυτεύω ορισμένα φυτά ή πρέπει να περιμένω πρώτα να στρώσει το νερό;;; Πληροφοριακά αναφέρω πως ακόμα δεν έχω παροχή διοξειδίου του άνθρακα και πως ο μόνος φωτισμός θα είναι (προς το παρόν μέχρι να ξανασπασω τον κουμπαρά μου) μια grolux 90cm. Κανένας δεν ξέρει;;;;
Δεν είμαι γυναικολόγος αλλά θα του ρίξω μια ματιά ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 03-03-07 στις 12:27 |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά τελικά σήμερα πήγα και αγόρασα τη λάμπα (sylvania grolux 5,6 ευρώ) και πήρα τον υαλοβάμβακα καθώς και ένα σφουγγάρι από τον Βασιλάκη! Γενικά προχωράει καλά το project μου
|
||||
|
||||
![]()
Πόσες και τί λάμπες θα χρειαστώ ακόμα για να γίνει πυκνοφυτεμένο;;; Το καπάκι μου δεν έχει άλλο χώρο βέβαια αλλά θα γίνει πατέντα. Θα χρειαστώ και ανακλαστήρες;;;
|
||||
|
||||
![]()
παρε ανακλαστηρες θα βοηθησουν αναλογα τι ενοεις πυκνοφυτεμενο εχεις σκοπο να βαλεις co2?τα φυτα παιζουν σημαντικο πολο τι φυτα θα ναι στα 120λιτρα 2*30watt εχεις 0,5watt ανα λιτρο δεν κανεις και θαυματα δεν ειναι και ασημαντα αμα δεν εχεις σκοπο να βαλεις αμεσα co2 μπουκαλα ασε δυο λαμπες και θα σου πουνε τα φυτα αμα θελουν και αλλο φως...
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ έλεγα να βάλω ακόμα 2 ( 1 grolux και 1 aquastar) και νομίζω πως θα είμαι οκ (για αρχή τουλάχιστον). CO2 θα μπεί αλλά αρκετά αργότερα
|
||||
|
||||
![]()
Γνωμη μου , πρωτα CO2 και μετα λαμπες γιατι κινδυνευεις να πεταξεις αλγη με τις λαμπες.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
setup νερου | kosa11 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 16-01-06 10:02 |
Προτάσεις για setup ενυδρείου | rockulas | Malawi | 11 | 02-11-05 21:36 |
Υφαλμυρο setup | Pritanis | Υφάλμυρο νερό, ένας ξεχωριστός κόσμος | 5 | 21-08-05 01:21 |
Setup φίλτρου | Fonamstel | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 31-08-04 22:59 |
sxetika me to setup.. | inser | Malawi | 22 | 21-04-04 01:20 |