|
|
||||
|
||||
![]()
η φωτο παρα πολυ ωραια
![]()
"Μη λογομαχήσεις ποτέ με ένα βλάκα.Θα πέσεις στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας ![]() "Το ¶ουσβιτς ξεκινά κάθε φορά που κάποιος κοιτά ένα σφαγείο και σκέφτεται: είναι απλά ζώα." ~ Θεοντoρ Αντόρνο |
|
|||
|
|||
![]() THX rita!!! Είναι όντως από τις καλύτερες που έχω τραβήξει... μαζί με αυτές: http://www.aquatek.gr/vb/attachment....9&d=1172353770 http://www.aquatek.gr/vb/attachment....6&d=1172353679 χεχε... είδατε που τελικά σας απέσπασα μια καλή κουβέντα... τώρα το ότι δεν έχει σχέση με το ενυδρείο μου... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τι μηχανη εχεις?Γιατι ψαχνομαι?
|
||||
|
||||
![]()
Την Canon Powershot S3 IS έχει ...
|
|||
|
|||
![]()
Ναι την S3 IS έχω... εδώ και περίπου 1 χρόνο και είμαι πολύ ευχαριστημένος...
Λίγο παραπάνω ISO (max 800) και πιο καθαρό στο μέγιστο θα ήταν τέλεια! Φυσικά το 12x οπτικό κάνει αψογη δουλειά! την προτείνω ανεπιφύλακτα και όχι δεν κάνω διαφήμηση απλώς την γνώμη μου λέω... |
|
||||
|
||||
![]()
ok,εγω εχω την ixus ΙΙ 3.2 KAI παλι cannon θα παω.(sorry που ειμαστε εκτος θεματος - τελος).
|
|||
|
|||
![]()
An sto enudreio uparxoun 2-3 thulikes ( gia kathe ena arseniko ) apo to kathe eidos tote einai apeiroelaxistes oi pithanothtes diastaurwshs , kai panw apo ola mh to purobolite to palikari , gia 1.5 mhna pou asxolite ta paei thaumasia
Kai nai o monomaxos einai mia xara ... mexri pou tha apofasisei gia to antitheto |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση ενυδρείου | tekenas | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 14 | 08-12-06 21:44 |
Προτάσεις σύνθεσης ενυδρείου | spetzouras | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 09-11-06 11:06 |
Παρουσίαση Ενυδρείου | Tzo | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 13 | 10-10-06 11:39 |
Προτάσεις για setup ενυδρείου | rockulas | Malawi | 11 | 02-11-05 21:36 |