|
|
||||
|
||||
![]()
Τα νεογέννητα μα τα ενός μηνός βαλτα.
|
|
||||
|
||||
![]()
σιγουρα?
|
|
||||
|
||||
![]()
εγώ τα έχω τι θες να ανεβάσω φωτογραφία ;;
|
|
||||
|
||||
![]()
καλο ειναι να κρατησεις μια συγκεκριμενη τελετουργια με τις γεννες σου και να διαπιστωσεις και μονος σου ποια αποδιδει..... Εγω οταν ειχα ζωοτοκα ειχα ενα 20λιτρο στο οποιο εβαζα τα νεογεννητα..... Συντομα μεσα σε αυτο το 20αρι ειχα μικρα απο διαφορες γεννες...... Συνηθως με το ματι μολις εβλεπα καποια να εχουν μεγαλωσει αρκετα τα επεστρεφα στο κανονικο ενυδρειο.....Μετα απο λιγο καιρο που γεμισε το ενυδρειο κατηργησα το 20αρι και αφηνα τις γεννες μεσα στο ενυδρειο...... Οσα ζουσαν ηταν αρκετα για να αναπληρωσουν τους θανατους που ειχα.......
|
||||
|
||||
![]()
Βαλτα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ,ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΑΥΤΟ.
|
||||
|
||||
![]()
Χαλαρά παίδες, χαλαρά please !
Και εσύ fitilakias, καταλαβαίνω τις αγωνίες σου (όλοι στην αρχή νοιώθαμε ανασφαλείς) αλλά μην δείχνεις τόσο δύσπιστος γιατί μου "fitilιάζεις" τα παιδιά μου. Ε, δεν είναι και τόσο πρέπων να ρωτάς κάτι και μετά να το αμφισβητείς, έμμεσα, μα το να ρωτάς "σίγουρα". Στο θέμα μας τώρα, βάλτα όλα τα μικρά στο 20άλιτρο δεν χαμπαριάζουν. |
|
||||
|
||||
![]()
καλη σας ημερα.
χωρις να θελω να δημιουργω αντιπαθειες,ρωταω διοτι δε γνωριζω. απλα σημερα,καθοτι επεστρεψα απο ενα υπεροχο 3ημερο,αντικρυσα κατι που θα σας ενδιεφερε. στο 20λιτρο στο οποιο υπηρχαν τα ηδη ενος μηνος γκαπι,την παρασκευη ελευθερωσα τα νεογεννητα κατευθειαν απο την γεννηστρα.την επιβλεψη του 3ημερου την ειχε ο αδερφος μου,ο οποιος αν κ δε γνωριζει πολλα για το χομπι,πολλες φορες κ αξια εδω κ σχεδον εναμιση χρονο αναλαμβανει την κηδεμονεια των ψαριων μου.ενα ταισμα δηλαδη με τις δικες μου οδηγιες. τα νεογεννητα που βρηκα σημερα,ειναι ισως το 1/3 απο αυτα που γεννηθηκαν.ουτε καν κρυμμενα. ακουω τις παρατηρησεις σας |
|
||||
|
||||
![]()
Αν έχω καταλάβει καλά έχεις νεογέννητα μαζί με λίγο μεγαλύτερα και κάποια νεογέννητα "εξαφανίστηκαν". Μήπως η τροφή τους δεν ήταν αρκετή; Μου έχει τύχει κι εμένα στην αρχή, τα μεγαλύτερα έβρισκαν την τροφή πιο γρήγορα από τα άλλα και έχασα κάποια.
Έχε υπόψην ότι μιλάς για guppie, σε ένα εξάμηνο δεν θα ξέρεις τι να κάνεις με τα μικρά τους. Αφού τα έχεις σε μικρότερο ξεχωριστό ενυδρείο καλό θα ήταν να κάνεις συχνές αλλαγές νερού. Μια επίσκεψη στο www.guppies.com ίσως βοηθήσει αν και κάποια πράγματα ίσως σου φανούν λίγο υπερβολικά (?). |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Eheim 2213 - Επειγον | Lsourtzo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 20-10-07 09:59 |
απαντηση στο μανο και οχι μονο... | chrisstam | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 19-01-05 11:37 |
ΠΕΙΤΕ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΕΧΩ %*@#$.... | medoc30 | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 01-08-04 15:38 |
Γιατι τα κανετε ολα τοσο πολυπλοκα? | maria-paok | Γλυκό νερό - Γενικά | 24 | 26-01-04 17:40 |
ΕΠΕΙΓΟΝ !!! GOLDEN SEVERUM | newfish | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 0 | 23-12-02 16:31 |