|
|
||||
|
||||
![]()
Τι είναι αυτό???????????
![]() ![]() ![]() ![]() Βασικά δεν έχει άμμο κάτω...έχει διακοσμητικές γυάλινες πέτρες μόνο οπότε αυτά είναι απο κάτω.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σκουπα βυθου ειναι σαν μια "τρομπα" που ανασηκώνει το χαλικάκι που εχεις στο ενυδρείο σου ρουφώντας το βρώμικο νερο. Οχι δε λειτουργεί με ρεύμα... Είναι πολύ χρησιμο! Βασικα δε νομίζω οτι σου έδωσα να καταλάβεις αλλά και εγώ μεχρι που την αγόρασα τοτε καταλαβα πως λειτουργεί!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
A μάλιστα και θα την βρω σε πετ σοπ να υποθέσω....tomorrow then...!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε 25 λιτρα δεν μπορει να δουλεψει σκουπα.
Παρε ενα σωληνακι αεραντλιας δεσε το σε ενα καλαμακι απο σουβλακι και ρουφα με αυτο τις βρωμιες απο τον πατο... Θα βουλωνει που και που, αλλα σε τοσα λιγα λιτρα δεν γινεται κατι αλλο. (Εκτος απο αδιασμα ξεπλυμα και πισω...) |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορει να αναμοχλευει προσεχτικα τον βυθο να ανασηκωνονται οι βρωμιες
και να κανει αλλαγη νερου. |
|
||||
|
||||
![]()
Απο φαντασια βλεπω καλα παμε.....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν το επιασα το υπονουμενο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα δοκιμάσω όλες τις επιλογές που έχω και θα σας ενημερώσω για το ποια είναι η πιο καλή και αποτελεσματική! Για ακόμη μια φορά με εκπλήσσεται με την εξυπηρετικότητα και την ευρυματικότητα σας!!!! CONGRATULATIONS!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτοσύνθεση (pearling) κάτω από τον Ήλιο | kingrim | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 24-10-10 08:13 |
SOS Με το κεφάλι προς τα κάτω!!! | Minakki | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 03-09-09 16:04 |
Αρχισε η κάτω βόλτα?? | tsikis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 22-04-07 10:16 |
Πληγές κάτω από τα πτερύγια | sakis1976 | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 27 | 27-12-05 12:02 |
Κεφάλι κάτω? | a$wto$ | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 30-11-04 15:19 |