|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας παιδία, ναι έχετε δίκιο για τον αριθμο το ψαριών και σκοπεύω να γυρίσω στο pet μερικά.Θα κρατήσω 2 Metriaclima Pyrsonotos και 5 Labidochromis C.Πιστευω επτά ψαράκια σε 200 λίτρα με μπολικες πέτρες και 2 φιλτρα είναι καλά.
Οσο για τα πρασινα λάστιχα σκοπεύω να σπάσω τις πέτρες που έχω και να τις κολλήσω με σιλικόνη,διότι ειναι μεγάλες και στρογγυλές,για να τα καλύψω.Τι σιλικόνη προτείνετε?Απο που μπορώ να την προμηθευτώ και δεν θα υπαρχει κανενα προβλημα??(Δηλητηρίαση ψαριών απο σιλικόνη!!!) Επίσης ήθελα να σε ρωτησω Νικ στα 400 λίτρα που έχεις μόνο 9 ψάρια δεν έχουν αυξημένη επιθετικότητα??Γιατι εγώ είχα αυτο στο μυαλό μου και έβαλα 12 ψαρια στα 200 λίτρα. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση Ενυδρείου | Tzo | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 13 | 10-10-06 11:39 |
Παρουσίαση ενυδρείου 10 lt | Vasilizzz | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 16 | 04-04-06 11:04 |
Παρουσίαση 120 lt | gkoutis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 31-01-06 23:25 |