|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μόνον που το γκρί δεν ειναι οτι καλύτερο. Να προτιμήσεις μαύρο η διαφανές. |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ!
|
|
||||
|
||||
![]()
μα ειναι προφανες οτι ΔΕΝ προτεινα τη σιλικονη απλα ειπα οτι ειναι λιγο ανακριβες να λεμε οτι αμα γραφει 100%καθαρη κανει αυτο θελω να πω η δεν το εξεφρασα σωστα η δεν εγινα κατανοητος...
Παράθεση:
Παράθεση:
ΚωΣτΑς ![]() διαβαζω για την εξεταστικη...οχι για μενα για τη φουκαριαρα τη μανα μου ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη steady : 25-02-07 στις 01:08 |
|
||||
|
||||
![]()
το ιδιο πραγμα ελεγα και τοτε αλλα παλι κατανοητος δεν γινομουν εαν με ρωτησει καποιος τι σιλικονη να παρω για το ενυδρειο και του πω αν γραφει πανω 100%καθαρη εισαι οκ θα κανω ΛΑΘΟΣ εφοσον υπαρχουν σιλικονες που γραφουν κατω απο το 100%καθαρη με μικρα γραματακια αντιμουχλικη συμφωνουμε εδω?αυτο ειναι ολο το θεμα...δεν καταλαβαινω γιατι να παρει τοση διασταση...
|
||||
|
||||
![]()
Οταν λεει 100% σιλικονη εννοει οτι δεν ειναι απο αυτες που κανουν για στοκαρισμα κλπ εργασιες και αρα δεν ειναι μειγμα σιλικονης με κατι αλλο.
Μπορει ομως ανετα να ειναι 100% σιλικονη, αλλα παραλληλα και αντιμουχλικη. Αυτη δεν μας κανει. Θελουμε 100% σιλικονη και να μην ειναι αντιμουχλικη. |
|
||||
|
||||
![]()
αυτο προσπαθω να πω και γω τακη με τα παραπανω αρα οταν λεμε lasal οτι αμα γραφει πανω 100%καθαρη ειναι οκ ειμαστε ασαφης οχι απολυτα λαθος αλλα ειναι ασαφες το σωστο ειναι να λεμε 100% καθαρη χωρις αντιμουχλικα...και συνηθως αμα εχει εικονες απο πλακακια νεροχυτες κτλ δεν κανει...γιαυτο εβαλα τη φοτο για να δειξω το παραπανω τωρα γιατι μου εγινε τετοια επιθεση....
Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά καλημέρα,
Να πω κι εγώ κάτι? Δεν θέλω να σας μπερδέψω ![]() Εγώ έχω στο μαγαζί τη σιλικόνη που χρησιμοποιεί ο Χριστοφιλόπουλος (από τους πιο γνωστους κατασκευαστές ενυδρείων) η οποία βγαίνει σχετικά ακριβά. Αυτή λοιπόν δεν είναι 100% σιλικόνη και έχει και κάτι ενυδρειάρες επάνω ![]() ![]() Πάντως ένα είναι σίγουρο.... όλες οι σιλικόνες λήγουν περίπου 18 μήνες μετά την παρασκευή τους και όλες οι εταιρείες γράφουν 2 χρόνια επάνω!! ΜΗΝ πάρετε ποτέ σιλικόνη που ΔΕΝ γράφει τίποτα, την έχουν σβήσει. Αυτό είναι σίγουρο!!! ![]() Φιλικά Ανδρέας |
|
|||
|
|||
![]()
Θα ήταν καλύτερο westie να την χρησιμοποιήσεις πρώτα και να δεις ότι δεν υπάρχουν προβλήματα και μετά να την προτείνεις.
¶μα έχει πάνω ένδειξη για ενυδρείο τότε πάω πάσο |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Silicone sealant is not suitable for aquariums seal |
|
||||
|
||||
![]()
Μα αυτός μου είπε πως κολλάει μια χαρά και κάνει για ενυδρεία χωρίς προβλημα.Υπάρχει κανένα άλλο;
------------------------- ¶χρηστη τουλάχιστον δεν κόστιζε πολλά.
το 120 λιτρό μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Σπύρος Μ : 24-05-08 στις 19:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξήλωμα σιλικόνης | giannis1976 | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 02-11-06 23:14 |
Είδος σιλικόνης | anasios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 06-11-05 01:26 |
Εύρεση φυτών στην Θεσσαλονίκη | Archon | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 14-01-05 18:57 |