|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Για σου χρηστο τη λεει τα ψαρακια προσαρμοστηκαν?Σε λιγο θα αρχιση και το sex
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ για τα καλά σας σχόλια.
Η μεγάλη δυσκολία είναι ότι το ενυδρείο είναι διαπμπερές,και γ αυτό η διακόσμηση έπρεπε να δείξει εξίσου ωραία σε όλες της πλευρές. Πιστεύω όταν μεγαλώσει και απλωθεί η valisneria θα δώσει μία καλή κρυψώνα στους στρεσαρισμένους που μπορεί να προκύψουν. Billy πιό σιγά θα μας πάρουν χαμπάρι. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χρηστάραααα
![]() ![]() ![]() παρα πολυ όμορφο!!!
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλο! αν επιμεινεις λιγακι με τα φυτα θα γινει τελειο!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γωγώ,κικί
![]() Απο την λίγη ώρα που είχα για να παρακολουθήσω το multi,είχα την ευκαιρία να δώ έναν τρόπο συμπεριφοράς απίστευτο. Ο αρσενικός είναι πασάς,κάθεται περίπου 5-10 εκατοστά επάνω απο τα κοχύλια και αφιερώνει τον χρόνο του γυρνώντας απο την μία θυληκιά στην άλλη.Αυτές με την σειρά τους έχουν πιάσει απο ένα μικρό μέρος(5-10 κοχύλια) και όταν έρχεται ο πασάς του χορεύουν και προσπαθούν να τον παρασύρουν σε κάποιο κοχύλι ώστε να ζευγαρώσουν. Ελπίζω απο βδομάδα που θα έχω πιό πολλή χρόνο να το καταγράψω με τον φακό μου ώστε να δείτε τελικά ότι το μέγεθος και το χρώμα δέν είναι το μοναδικό κριτήριο αξιολόγηση μιάς κιχλίδας. |
|
||||
|
||||
![]()
τώρα εμένα πως μου ξέφυγε αυτή η παρουσίαση
![]() ![]() ![]() συγχαρητήρια Χρήστο πολύ καλό.να κανω 1-2-3 ερωτήσεις ???ξέρεις γιατί με ενδιαφέρει και είμαι σχεδόν έτοιμος.
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Βρε φιλε έγινες κιόλας χαζομπαμπας...Χα ΧΑ ΧΑ