|
|
||||
|
||||
![]()
Αν και οι φωτό δεν είναι καθαρές έχω την εντύπωση πως πρόκειται για
Anguilla rostrata. Αν είναι όντως anguilla rostrata, (ας το επαληθεύσουν και οι υπόλοιποι) μπορείς αύριο το πρωί να το γυρίσεις στο μαγαζί απο όπου το πήρες. Έχει τελικό μέγεθος 110cm και τρώει ότι χωράει στο στόμα του. Είναι θέμα χρόνου να γίνει της Βοσνίας στο ενυδρείο σου και φυσικά δεν τιθεται θέμα αν είναι συμβατό με τα υπόλοιπα ψάρια σου... ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Με ποιά λογική χρησιμοποιείς το ΙΔΙΟ ΝΕΡΟ για γκάπυς, γκουράμια και....κηχλίδες?????????????????? Έχω την εντύπωση οτι τα έχεις κάνει λίγο αχταρμα εκει μέσα.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giannisg : 13-02-07 στις 21:43 |
|
||||
|
||||
![]()
δεν είναι χέλι αλλά πολυπτερίδα και το λατινικό του είναι Erpetoichthys calabaricus. το μήκος του μπορεί να φτάσει τα 90 cm και φυσικά όπως όλες οι πολυπτερίδες τρώνε ότι χωράει στο στόμα τους. Με μεγαλύτερα ψάρια τα πάει καλά.
έχεις μία τρομερά κακή σύνθεση και πρέπει να κάνεις κάτι γι'αυτό αλλιώς θα διαπιστώσεις σύντομα από μόνος σου τα προβλήματα. Προς το παρόν καλύτερα να βάλεις το Erpetoichthys calabaricus στην άλλη πλευρά γιατί τα γκαπάκια δεν τα βλέπω καλά. Σε πόσα λίτρα έχεις όλα αυτά τα ψάρια? μπορείς να ανεβάσεις κάποια φώτο με ολόκληρο το ενυδρείο? υ.γ. δεν πρέπει να συμβουλεύεσαι τυφλά τους πετσοπάδες, το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών δεν ενδιαφέρεται, ψάχνεις και μαθαίνεις στο νετ για ένα ψάρι πρώτα και μετά αγοράζεις, το αντίθετο φέρνει προβλήματα σχεδόν πάντα, να το ξέρεις αυτό για την επόμενη φορά για να μην την πατήσεις πάλι. |
|
||||
|
||||
![]()
Έχεις δίκιο Strahos, Erpetoichthys calabaricus είναι... Μπράβο μάτι...
|
|
||||
|
||||
![]()
τα φυτά σου είναι πλαστικά ; διότι έτσι μου μοιάζουν.
ΔΕν δείχνουν όμορφα.Αν και οι φωτο δεν βοηθάνε την κατάσταση. Πάντως όπως σου έχουν γράψει πιο πάνω χρειάζεσε μια γενική αλλαγή στο σετάπ των ζωντανών σου .
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
σας ευχαριστω πολυ.εξηγησα στο petshop οσα μου ειπατε κ πλεον το 'χελι' πηγε απο εκει που ηρθε.το ανταλλαξα με 2 γκαπι ζευγαρι κ ενα γκουραμι.
το ενυδρειο μου ειναι 120λιτρα.λογω οτι δεν ταιριαζουν τα ψαρια γι αυτο κ εβαλα το χωρισμα.περιμενω το δευτερο που ετοιμασα,140 λιτρα,διοτι τα φτιαχνω μονος,εχω κανει κ 5 μικροτερα κ τα χαριζω σε φιλους,ετσι μολις περασει η εβδομαδα στεγνωματος της σιλικονης κ λιγες ακομη μερες στρωσιματος του νερου θα τακτοποιησω τα ψαρακια μου καταλληλα. θα παραθεσω φωτο του ενυδρειου μου στη φωτο εχει λιγοτερα ψαρια κ καθολου χωρισμα τι προβληματα θα χω λογω νερου? |
|
||||
|
||||
![]()
το νερό δεν στρώνετε ...
το φίλτρο στρώνετε ... ![]() αλήθεια ??? τι φίλτρο έχεις ? ps: γιατί είναι ροζ ???? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηπως γνωρίζει κανείς? | xaris1974 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 02-07-06 20:32 |
μηπως εμπλεξα; | leonidas | Bettas | 18 | 29-05-05 16:19 |
γνωριζει κανενας τι ειναι το ls | nhreas | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 30-06-03 23:36 |
Μηπως δεν ταιριαζουν? | newfish | Malawi | 0 | 23-12-02 18:56 |