|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μάριε όμορφοι οι δίσκοι σου, όμορφο και το ενυδρείο ακόμη και μετά το μεγάλο κλάδεμα που αναφέρεις. Μερικές μικροπαρατηρήσεις μόνο έχω να κάνω :
α)Όσον αφορά το όσο το δυνατό καλύτερο κρύψιμο του εξοπλισμού (το οποίο καταλαβαίνω ότι το γνωρίζεις, αλλά λογικά θα περιμένεις με την ανάπτυξη των φυτών σου) β)Τα δύο neon (θέλουν πιο δροσερό νερό και είναι σμηνόψαρα). Επίσης και τα SAE και τα cory θα μπορούσαν να είναι περισσότερα. Νομίζω θα ήταν καλύτερα αντί των neon ένα κοπαδάκι με 6 καρδινάλιους, και προσθήκη 2-3 ακόμη cory. Aπό λιτρα είσαι ΟΚ έτσι ή αλλιώς. Καλή συνέχεια... |
|
||||
|
||||
![]()
Μάριε είναι πολύ ωραίο το ενυδρείο σου...!!Ξέρε μερικά πέτ σοπ στην λευκωσία όμως, που πουλούν ωραία φυτά..!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Oπως έγραψε και ο juan και εγώ θα περίμενα κατι καλύτερο γιατί από τεχνικές γνώσεις νομίζω έχεις. Ομως στο aquascaping θέλει πολύ δουλειά ακόμη...Τόσο φως (που μπορεί να μην ενοχλεί ιδιαίτερα τους δίσκους όμως δεν νομίζω να τους αρέσει κιόλας) πάει χαμένο.Το να βάλεις 1 ή 2 ή 10 "δύσκολα" φυτά σε καμία περίπτωση δεν αρκεί. Ούτε ο αριθμός των δίσκων που έχεις (3)είναι για μένα ο κατάληλος.
Ασχολείσου περισσότερο και σίγουρα θα μπορέσεις να κάνεις κάτι πολύ καλύτερο. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|