|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
φιλε isourtzo τα ψαρακια τα πηρα πολυ μικρα περιπου 6 cm και εχουν μεγαλωσει μεσα στο ενυδρειο τα εχω 2 χρονια και ολλα πανε καλα !τι ειδες πησω αριστερα και δεξια ?
|
|
||||
|
||||
![]()
2 σωλήνες !!
|
|
||||
|
||||
![]()
ειναι οι εισαγωγες και ξαγωγες των φιλτρων !!!να σε ρωτησω κατι?μου επατε πρην για τον αερα οτι δεν χριαζετε σωστα?να των βγαλω?και αν τον βγαλω τι βαζω για αερα?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αυτό είναι αρκετό ... θεωρητικά πάντα .. γιατί θα σου ξανά τονίσω.. κίνησε σε οριακά επίπεδα !!!! |
|
||||
|
||||
![]()
επιδι ειμαι σε οριακα επιπεδα μαζι με της εξωδους των φιλτρων να ανηξω και τον αερα απο τους κηκλοφοριτες?
|
|
||||
|
||||
![]()
εγώ στην θέση σου θα κοίταγα να βγώ απο το οριακό επίπεδο .. όχι να ψάχνω τρόπους να το κρύβω !!
|
|
||||
|
||||
![]()
τι σου ειπα εγω,και τι ρωτας εσυ....................
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν προσπαθω να το κριψω αλλα μεχρι να αλαξω την υπαρχουσα κατασταση!sorry klaz δεν ειχα δει την απαντηση σου
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εαν τηρεις σωστα τις συνθηκες του νερου,τοτε το οξυγονο(αερας!!!!!)ειναι αρκετο για τα ψαρια σου,και μονο με υπερπληθυσμο,οχι σωστες αλλαγες νερου,και πολυ ταισμα ,μπορεις να δημιουργησεις προβλημα........ οι ιστοριες με αεροκουρτινες-μπουρμπουληθρες,αεραντλιες κλπ....μας ''δειχνουν'' νοοτροπια αλλων δεκαετιων,που πλεον χαρακτηριζονται ντεμοντε,και αχρηστες......γκεγκε..???? ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
να κανω μια διευκρηνηση εδω.......γιατι εχω την εντυπωση οι θα μπερδευτει κανενας........... Α) ΣΤΟ συγκεκριμενο ενυδρειο η αεραντλια ειναι περιτη μονο για ενα λογο , υπαρχει ενας κυκλοφοτητης που μπορει να παρεχει αερα στο ενυδρειο αν χρειαστει,,,, και για το συγκεκριμενο ισως υπαρξει γιατι απο καταλαβαινω πρεπει να υπαρχει μεγαλη ιχθυωφορτηση στο μελλον. Β) αυτο βεβαια δεν σημαινει οι σε γενικα πλαισια μια αεραντλια ειναι αχρηστη σαν εργαλειο καλο ειναι να εχουμε μια στην ακρη για παν ενδεχωμενο.......(( θεραπεια απο μια αρρωστεια)) αυτα.. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Πολλες φορες παιρνουμε σαν "κανονες" καποια πραγματα και τα λεμε χωρις να τα εχουμε κατανοησει πληρως (βλεπε ζωοτοκα με ωοτοκα, ανθρακας κλπ). Αν δεν εξηγησεις στον αρχαριο το γιατι, τον μπερδευεις περισσοτερο.
Η ροη φυσαλιδων απο κατω προς τα πανω, κανει το νερο να μετακινειται απο κατω προς τα πανω, και φερνει συνεχεια νεο νερο στην επιφανεια οπου γινεται ανταλλαγη αεριων και οξυγονωνεται το νερο. Αυτο, επιτυγχανεται πολυ καλυτερα οταν εχουμε την εξοδο της αντλιας του φιλτρου στραμμενη παραλληλα με την επιφανεια. Θα συμφωνησω δε οτι μια αεραντλια καλο ειναι να υπαρχει στο συρταρι για παν ενδεχομενο. |
|
||||
|
||||
![]()
δηλαδη toli θα σηκωσω της εξωδους λιγο ποιο εξω απο την απιφανια
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
3500 λιτρα............... | jojo | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 168 | 12-03-17 20:47 |
νεο τανκ για δισκους βοηθεια | alan boy | Δίσκοι | 107 | 01-02-08 19:29 |
καινουργιο τανκ, αλλα ποιο? | gregman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 13-11-05 01:26 |
Νεο τανκ με δισκους | inser | Δίσκοι | 23 | 22-03-05 20:53 |
Νεα ενυδρεια 450 λιτρα και 300 λιτρα | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 30-11-04 04:00 |