Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Ανατολική Αφρική > Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής

Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 06-02-07, 19:03
Το avatar του χρήστη georgetax
georgetax Ο χρήστης georgetax δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ΣΕΡΡΕΣ( Η ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΑΚΑΝΕ )
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην georgetax Αποστολή μηνύματος μέσω Yahoo στον/στην georgetax
Talking

thanks τα παρατηρώ και όσο τα παρατηρώ τόσο εξακολουθώ να πιστεύω ότι έχω 3 αρσενικά και 1 θηλυκό με πλατσακομένη μούρη.
καλή συνεχεία και εύχομαι υγειά και γρήγορα γέννες πολλές και να δώσεις και εμένα καμιά 10αρια θηλυκά

ουπς λάθος το θωρακικό είναι διπλά στα βράγχια?????ε τότε είναι όλα θηλυκά γιατί κανένα δεν μαυρίζει Ή είναι ακόμα πολύ μικρά( 5 cm το μεγαλύτερο)????????

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη georgetax : 06-02-07 στις 19:25
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-02-07, 19:19
Το avatar του χρήστη crazyio
crazyio Ο χρήστης crazyio δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Χαλκίδα
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην crazyio
Προεπιλογή

Όμορφο το ενυδρείο σου .. μπραβο !
βάλε άλλη μια ίδια πέτρα και στην μέση για να ενώσεις τα δύο "νησάκια" και κοίτα πως θα δείξει ...
ίσως δείξει καλύτερα ίσως και όχι ..... try it ..

Ιωσάς
Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

I guess Ill always be a soldier of fortune....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-02-07, 19:33
Το avatar του χρήστη frits
frits Ο χρήστης frits δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ΑΘηνα Παπάγου
Προεπιλογή

Ωραίο Κώστα, συγχαρητήρια!!
Βλέπω όμως ότι δεν έχεις και πολύ χώρο ... είσαι σίγουρος ότι θέλεις μερικές moonstone ακόμα? Εμένα με βλέπω για Παρασκευή στον Ερμή, αν ενδιαφέρεσαι πες μου

https://www.youtube.com/watch?v=u-nUTj7Ldgg
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-02-07, 21:36
Το avatar του χρήστη Andreas301
Andreas301 Ο χρήστης Andreas301 δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Προεπιλογή

Πολύ ωραίο στήσιμο μπράβο ! για τα σχετικά λίγα λίτρα πολύ καλό ! Μου άρεσαν ιδιαίτερα οι πολύ καλά διαλεγμένες φεγγαρόπετρες. Δοκίμασε να βάλεις ακόμη μία δύο ανάμεσα μπροστά όπως είπε ο crazyio αλλά όχι σε μεγάλο ύψος όμως. Καμιά σπηλιά προέκυψε με το στίβαγμα?? μην αφήσεις μόνο περάσματα....
Πάντως πολύ καλό

Φιλικά
Ανδρέας
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-02-07, 21:38
Το avatar του χρήστη billy
billy Ο χρήστης billy δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Προεπιλογή Aναγνωριση φιλου...

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από georgetax Εμφάνιση μηνυμάτων
thanks τα παρατηρώ και όσο τα παρατηρώ τόσο εξακολουθώ να πιστεύω ότι έχω 3 αρσενικά και 1 θηλυκό με πλατσακομένη μούρη.
καλή συνεχεία και εύχομαι υγειά και γρήγορα γέννες πολλές και να δώσεις και εμένα καμιά 10αρια θηλυκά

ουπς λάθος το θωρακικό είναι διπλά στα βράγχια?????ε τότε είναι όλα θηλυκά γιατί κανένα δεν μαυρίζει Ή είναι ακόμα πολύ μικρά( 5 cm το μεγαλύτερο)????????
Αυτο το ψαρακι που εχει διπλα στο νικ νειμ σου φωτο ειναι αρσενικο...Η διαφορα απο το θυλικο ειναι οτι στα πτερυγια του η μαυρη λοριδα ειναι πολυ εντονη σε σχεση με το θυλικο...Τωρα αν θελεις να αγορασεις ψαρακια απο πετ σοπ θα προσεξεις το αρσενικο να εχει οπως δηποτε την μαυρη λοριδα και στα πανω πτερυγια και στα κατω.Ενω τα θυλικα να εχουν την μαυρη λοριδα μονο στο επανω πτερυγιο ενω τα κατω πτερυγια να εχουν μονο κιτρινο χρωμα.Ετσι θα εξασφαλησης σιγουρα στο μελλον ενα ζευγαρι..Το ενυδρειο ειναι πολυ ομορφο...Μπαβο steaby καλη συνεχεια.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη billy : 06-02-07 στις 22:14
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-02-07, 22:06
Το avatar του χρήστη Pritanis
Pritanis Ο χρήστης Pritanis δεν είναι συνδεδεμένος
DiscusModerator

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Προεπιλογή

εγω θα εβγαζα το εσωτερικο φιλτρο που τρωει πολυ χωρο απο ενα ηδη μικρο ενυδρειο......επισης αν δεν βγει προσεξε να σκεφτεις τροπο να το καθαριζεις (μαλλον με καλτσον θηκη για τα υλικα) χωρις να εχεις κινδυνο κατολισθησεων.........τα δυο νησια μου αρεσουν σαν ιδεα την εχω κανει και εγω..... νομιζω οτι πρεπει να παιξεις λιγο με την αισθηση του χωρου.....ειναι αρκετα επιπεδο το στησιμο σου......δωσε καποια προοπτικη .....μπορεις να σπασεις μικροτερα κομματια και το ενα νησι να βγαινει απο την πλατη προς την οθονη ...... Ξενιζει η ομοιομορφια του στησιματος σου...... Φυσικα τα φυτα σου θα τα χασεις πολυ συντομα γιατι στην αμμο λιγα πραγματα καταφερνουν να ζησουν........

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-02-07, 22:22
Το avatar του χρήστη steady
steady Ο χρήστης steady δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ(ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ)-ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην steady
Προεπιλογή

[QUOTE]εγω θα εβγαζα το εσωτερικο φιλτρο που τρωει πολυ χωρο απο ενα ηδη μικρο ενυδρειο[QUOTE]ναι αυτο ειδη το χω στο προγραμμα για το αμμεσο μελλον ενα eheim ecco 2236 εχω στο ματι!
Παράθεση:
τα δυο νησια μου αρεσουν σαν ιδεα την εχω κανει και εγω..... νομιζω οτι πρεπει να παιξεις λιγο με την αισθηση του χωρου.....ειναι αρκετα επιπεδο το στησιμο σου......δωσε καποια προοπτικη .....μπορεις να σπασεις μικροτερα κομματια και το ενα νησι να βγαινει απο την πλατη προς την οθονη ......
τα νησια ειναι οριακα κοντα στην οθονη μπροστα εχουν ελαχιστο χωρο βασικα αυτο με την προοπτικη το χω σκευτει και γω και γιαυτο την αμμο στη μεση την παω προοδευτικα προς τα πανω οσο πλησιαζω στην πλατη!
Παράθεση:
Φυσικα τα φυτα σου θα τα χασεις πολυ συντομα γιατι στην αμμο λιγα πραγματα καταφερνουν να ζησουν........
ναι το ξερω αλλα παντα ελπιζω!
Παράθεση:
Δοκίμασε να βάλεις ακόμη μία δύο ανάμεσα μπροστά όπως είπε ο crazyio αλλά όχι σε μεγάλο ύψος όμως. Καμιά σπηλιά προέκυψε με το στίβαγμα?? μην αφήσεις μόνο περάσματα....
ναι θα βαλω και αλλα μικρα κομματακια θα παιξω με αυτα να δω!απο σπηλιες αλλο τιποτα τα ατιμα τρυπωνουν και στα ποιο απιθανα μερη!
Παράθεση:
Εμένα με βλέπω για Παρασκευή στον Ερμή, αν ενδιαφέρεσαι πες μου
οπως ειπα θα πειραματιστω γιωργο!θα σε παρω τηλ να κανονισουμε!
Παράθεση:
να σαι καλα και αμα εχω γεννες θα τα χεις τα κοριτσακια σου!χαχα
η αληθεια παντως ειναι τα ματιασα σημερα ολα κρυμενα ειναι και τη hikari που επιπλεει μονο ενας θαραλεος την εφαγε!την κατεψυγμενη βεβαια που βουλιαζει την τιμησαν!για τη σκληροτητα δε μου πε κανεις που ειναι μονο 10!χαχα
Παλιά 06-02-07, 22:31
Το avatar του χρήστη billy
billy Ο χρήστης billy δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Προεπιλογή Φυτα

Της ανουμπιες αν της δεσεις πανω στις πετρες σου θα ειναι μια χαρα, αρκη να ειναι οι ριζες εξω απο το χωμα.

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-02-07, 22:41
andreas K
Guest

Προεπιλογή

Και κανενα Crinum πισω θα δειξει ομορφα για φοντο.Αντε και σε μαγαλυτερο γρηγορα...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-02-07, 23:01
Το avatar του χρήστη steady
steady Ο χρήστης steady δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ(ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ)-ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην steady
Προεπιλογή

Παράθεση:
Της ανουμπιες αν της δεσεις πανω στις πετρες σου θα ειναι μια χαρα, αρκη να ειναι οι ριζες εξω απο το χωμα.
οι ριζες απο τις ανουμπιες ειναι πολυ καλα σφηνωμενες μεσα σε τρυπες οποτε ειναι οκ νομιζω!
Παράθεση:
Και κανενα Crinum πισω θα δειξει ομορφα για φοντο.Αντε και σε μαγαλυτερο γρηγορα...
ναι crinum ψαχνω αλλα δεν εχω πεσει πανω του ακομα αν και ειναι κομματακι ακριβουλι κανει κανα 15αρι αποσο ξερω!
μεχρι το καλοκαιρι θα φερω πανω ενα diy 160αρι απο την καλαματα που το χω και καθεται στο υπογειο και για το οποιο εχω μια θεση γλυκα στο σαλονι στο οποιο θα μεταφερω το malawi και στο 100αρι θα βαλω νανοκιχλιδες taganika!ολα τα χω σκευτει καλα να μαστε μεχρι τοτε!
Απάντηση στο θέμα

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δικαιώματα - Επιλογές