|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ που νόμιζα ατι από την δίαιτα αδυνάτισες τόσο που δεν φαινόσουνα
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο σας παιδιά, συγχαρητήρια! Ανυπομονώ να έρθω το σαββατοκύριακο να σας γνωρίσω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Aπ'ότι διακρίνω.......ΘΑ ΣΚΙΣΕΤΕ !!!
Μπράβο σε όλους όσουν βοηθούν, με τον τρόπο του ο καθένας. "Εκτός" του Κοπρίτανη, αυτός είναι άλλη πάστα ανθρώπου....μούχλας ![]() ![]() ![]() Περιμένουμε φώτο από την τελική μορφή του περιπτέρου και να γνωρίζετε ότι οι σκέψεις μας θα είναι μαζί σας. Εμείς.....τσου, δυστυχώς ![]() Φιλιά σε όλους ρεεεεεε ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ηδη απο τωρα εχουν αρχισει και ακουγονται τα σκισιματα!
![]() Αναφερομαι σε φημες για ανοιχτα στοματα και γυαλα μυωπιας!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Το περίπτερο προβλέπεται....ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!!
![]() Μπράβο σε όλους και μακάρι να μπορούσα να ήμουν και εγώ εκεί μαζί σας... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-ΚΟ.....!!!!
Δεν έχει λάθος...Μπράβο...Θέλω να έρθω και εγώ......!!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλή και κατ' ευχήν έκβαση, ευόδωση και ευδοκίμηση, κοινώς καλή επιτυχία, που απ' ό,τι φαίνεται είναι δεδομένη! Μπράβο παίδες!
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δήλωση Συμμετοχής Στην Ομιλία Calfo | accnt | Παραλία - Beach Bar | 55 | 24-04-07 01:16 |
Πανελλήνιος Διαγωνισμός Φωτογραφίας ΠΣΦΕ 2007 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 37 | 15-04-07 22:29 |
Ο ΠΣΦΕ στην εκθεση Ζωοτεχνια 2007 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 9 | 30-01-07 22:46 |