|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ναί, αλλά θα αντέχει σε καθημερινή 12ωρη συνεχή λειτουργία; |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ειναι και οτι φτηνοτερο, για αυτο ειπα για τροφοδοτικο από pc...
Οι φορτιστες μπαταριων συχνα λειτυργουν σε 24 ωρη βαση οταν φορτιζουν. Εαλλου τα αρχικά amper στην αρχή είναι πολύ περισσοτερα. Οπως και να χει ενας φορτιστης μπαταριων που αντέχει 20Α για 1-2 ωρες που θελει μια ξεφορτιστη μπαταρια σιγουρα αντεχει 6A για 12.... |
|
|||
|
|||
![]()
Τα... μπέρδεψα...
Πείραμα θα κάνω οπότε θέλω κατι το φτηνό.... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ρώτησα για τροφοδοτικό και μου είπαν τα 23Α 248,00Ε ενώ μου προτείνουν τα 12Α 118,00Ε. Θα είμαι οκ με τόσα τι λέτε?
|
||||
|
||||
![]()
Για ρωτα και αλλου...
http://www.radiostore.de/shop/Stromv...-22A::259.html |
|
||||
|
||||
![]()
Συγνώμη για το "ξεφύτρωμα", αλλά μιας και το φώς είναι το θέμα .............. για τις οπτικές ίνες γνωρίζουμε τίποτα σχετικό ????
Το ερέθισμα μου δώθηκε χθές. Πήγα σε καταστημα ηλεκτρολογικών και χαζεύοντας κάποιο κατάλογο έπεσα και στις οπτικές ίνες. Υπάρχει συσκευή που πέρνει λάμπες ΜΗ ................. τα πλεονεκτήματα τους χωρίς το μειονέκτημα της θερμότητας ??? |
|
|||
|
|||
![]()
Για τις οπτικές δεν ξέρω...
υπάρχει αυτό http://www.premiumaquatics.com/Merch...y_Code=Solaris αλλά είναι πανάκριβο....
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρώτη επαφή, πρώτο πείραμα. | newfish | Μεσογειακό | 6 | 30-11-06 05:52 |
Προτάσεις για φωτισμό 65 λίτρων | John T | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 17 | 25-11-06 22:00 |
Ποιό σύστημα είναι κατάλληλο για τον φωτισμό. | KIRKMAN | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 03-05-06 00:42 |
Γνώμες για φωτισμό Τ5 | Αλεξης | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 29-03-06 00:38 |
προτάσεις για φωτισμό | drakoulis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 16-11-05 19:36 |