|
|
||||
|
||||
![]()
το πηρα απο ενα μικρο, τοπικο PET με λιγα ψαρια! να φανταστεις ο ιδιοκτητης δεν ηξερε καν πως τα λενε!
αλλα μου λεει ελα να σου δειξω τον πατερα του (που το ειχε στο προσωπικο του ενυδρειο στο καταστημα) και ηταν ενα κανονικο (ριγε) η μητερα μου ειπε οτι ειχε πεθανει πριν λιγες μερες.... με τα αλμπινο τι παιζει? πρεπει να ειναι και οι δυο γονεις αλμπινο? ενα κανονικο και ενα αλμπινο μπορουν να ζευγαρώσουν ετσι δεν ειναι?? αλλα τι κανουν? |
|
||||
|
||||
![]()
δυστυχως δεν μπορω να σου απαντησω για τα αλπινο δεν γνωριζω.....μεχρι τωρα μονο τα ριγε ηξερα ...θα σου απαντησουν με σιγουρια καποια παιδια με εμπειρια στα κονβικτ....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μπορεί και 2 αλμπίνο να δώσουν κανονικούς απογόνους ... συνήθως υπερισχύει το κανονικό και βγαίνουν σχεδόν όλα κανονικά .. |
|
||||
|
||||
![]()
οποτε εγω τωρα ψαχνω για ενα κανονικο θυλικο!?
γιατι μαλλον το δικο μου ειναι αρσενικο, σωστα??? |
|
|||
|
|||
![]()
Το θηλυκο θα πρεπει να εχει και λιγο κοκκινο χρωμα στην κοιλια...
|
|
||||
|
||||
![]()
μη βαλω ιδεες ρε παιδια αλλα δε μοιαζει και λιγο σε μικρο severum....το κοιταω το ξανακοιταω.....βαλε καμια φωτο ακομα....με επιφυλαξη παντα ....
|
|||
|
|||
![]()
Έχεις όντως ένα αρσενικό convict.
Όπως πολύ σωστα είπες, αρκεί να του βρεις ένα θηλυκό (οποιουδήποτε χρώματος -προτίμησε το κανονικό) για να σχηματίσουν ζευγάρι. |
|
||||
|
||||
![]()
για ένα κανονικό θηλυκό θα ψάξω!
για να είναι διαφορετικά και για να ζευγαρώσουν κιόλας! λογικά θα βρω εύκολα αφού οι αναπαραγωγή τους είναι σχετικά εύκολη... θα βάλω και άλλες φωτογραφίες (καλύτερης ανάλυσης) καλού κακού! για το θηλυκό τώρα, να κοιτάξω να κοκκινίζει στην κοιλιά και να είναι μικρότερο από τα άλλα? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δες εδώ ... μπορείς να καταλάβεις αμέσως πόσο εύκολα ξεχωρίζουν .. και τι σε περιμένει αφού τα κάνεις ζευγάρι ... http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...ofasciatus.htm ![]() ![]() ![]() ![]() Παράθεση:
τα severum είναι εμφανώς πλατύτερα όταν μεγαλώσουν ... και τα convicts εμφανώς παχύτερα !! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τωρα μπορω μονο να φανταστω τι με περιμενει , αλλα αυτα ειναι ευχαριστα! ετσι δεν ειναι?? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα στα convict !! | melisg | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 7 | 03-06-06 12:33 |
convict | deMetrIs | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 1 | 24-09-05 20:44 |
Convict κικλίδες.... | _jimmakos_ | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 7 | 21-11-04 13:48 |
ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ CONVICT!!!!!! | ASCCO1 | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 2 | 20-12-03 22:19 |