|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
θα χαλάσει...
|
|
||||
|
||||
![]()
Κριμα...
![]() Ευχαριστω πολυ...
|
|||
|
|||
![]()
Λαθος , δεν χαλαει , κουρεψε το οσο και οπως θες σαν το γκαζον στον κηπο , αυτο θα βγαλει καινουργια runners και καινουργια φυλλα στο κυρίως φυτο.
Να θυμασαι μονο να το αραιωνεις που και που γιατι εχει την ταση να πιανει και πανω στα παλια αδελφακια του και ετσι αυτα που ειναι απο κατω χαλανε, αλλα και παλι με ενα καλο κουρεμα επανερχετε. Υ.Γ. Επιτελους εγραψα κατι και εγω , για να μη μου λετε οτι εχω σταματησει να γραφω. χαχαχαχαχαχαχα
|
||||
|
||||
![]()
μα έτσι και κόψει την κορυφή μίας "βελόνας" αυτή κιτρινίζει και χαλάει...
|
|
||||
|
||||
![]()
Όταν το ενυδρειο ''παει'' οπως πρεπει δεν παρουσιαζεται αυτο το προβλημα...Ισχυει οτι ειπε ο sot-zoe...
|
||||
|
||||
![]()
μια ερωτηση και απο μενα για αυτο το φυτο ...διαβασα οτι η θερμοκρασια του νερου πρεπει να ειναι εως 25 βαθμους ...ισχυει ..??...το εχει καποιος απο εσας σε υψηλοτερη θερμοκρασια...ευχαριστω...
|
||||
|
||||
![]()
εαν θελεις τετοιου ειδους φυτο,ειναι προτιμοτερο να ''παιξεις'' με το παρβουλα,καθως αντεχει σε υψηλοτερες θερμοκρασιες απο το συγκεκριμενο....
γενικα παντως το συγκεκριμενο δεν τα παει καλα με υψηλες θερμοκρασιες...... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
η θερμ μου είναι στα 26 |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν πανε λιγες μερες που εχω το παραπανω φυτο στο ενυδρειο μου και παρατηρω οτι το κατω μερος του φυλλωματος εχει αρχισει και παιρνει ενα χρωμα μπεζ-καφε, μαλλον σαπιζει. Τι μπορει να φταιει? Δεν το κουρεψα τελικα, περιμενα να δω τις απαντησεις σας.
Φωτισμος 3*18w (80 περιπου καθαρα λιτρα), νιτρικα 10mg/l, po4 ~1mg/l, προσθηκη καλιου καθημερινα, το flourish δεν το αρχισα ακομα (ειχε γινει αλλαγη στο ενυδρειο και ξαναστηθηκε απο την αρχη, πριν απο περιπου ενα μηνα), υποστρωμα για φυτα δεν υπαρχει αλλα εβαλα ταμπλετες υποστρωματος στις ριζες του, co2 diy 2l που το ανανεωνω καθε βδομαδα σχεδον, οποτε ειναι turbo...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Eleocharis acicularis | CASPER | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 01-06-06 17:59 |
Eleocharis acicularis, ερωτήση | Strahos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 31-05-06 19:21 |