|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Να ρωτήσω κάτι. Είναι δυνατό στα λίτρα που έχω να συμβιώσουν αρμονικά 2 ζευγάρια ραμιρέζι ή να μην το επιχειρήσω;
Υπενθυμίζω: ενυδρείο 100 λίτρων (καθαρά) με αρκετά φυτά και κατοίκους 11 καρδινάλιους, 3 ottocinclus και 2-3 γαρίδες caridina japonica |
|
|||
|
|||
![]()
Το έχω δοκιμάσει και είναι αδύνατον αφού είναι λίγα τα λίτρα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν, όσο αφορά τα ραμιρέζι, φρόντισα να αντικαταστήσω το ένα αρσενικό, οπότε πλέον έχω ένα ζευγάρι (το οποίο δε θα έλεγα ότι είναι και ιδιέταιρα αγαπημένο ως τώρα).
Μπορείτε να μου προτείνετε άλλα πιθανα ψάρια για το ενυδρείο μου; Νομίζω ότι θα μπορούσα να προσθέσω κάτι ακόμα, έτσι δεν είναι; ΥΓ. Για τους όττο το ξέρω ότι θέλουν παρέα αλλά μου είναι αδύνατο να βρω ottocinclus arnoldi... Αν κάποιος ξέρει-είδε-άκουσε ας πει. |
|
|||
|
|||
![]()
Ας προτείνω εγώ λοιπόν: Θα μπορούσα να βάλω ορισμένα Brachydanio rerio ή μήπως είναι... υπερκινητικά και αυτό δημιουργεί πρόβλημα στα υπόλοιπα. Η θερμοκρασία των 25 βαθμών που έχω μήπως είναι μεγάλη για αυτά; Ευχαριστώ.
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραια ψαρακια κατα την γνωμη μου,ο μονος ενδοιασμος που θα ειχα ειναι οτι καταγονται απο την ασια ενω τα αλλα ψαρακια σου απο αμερικη,χωρις αυτο να σημαινει οτι εχουν προβλημα συμβιωσης.
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαρστώ παιδιά. Απλά είχα διαβάσει στο "γη και ύδωρ" το εξής για αυτά τα ψάρια: "¶λλα ψάρια που μπορούν να συμβιώσουν μαζί τους, είναι κάποια σχετικού μεγέθους και το ίδιο ζωηρά με αυτά." Και τα υπόλοιπα ψάρια που έχω δε θα τα χαρακτήριζα καθόλου ζωηρά...
ΥΓ: Βρήκα και πήρα ottocinclus arnoldi, οπότε υπάρχουν πλέον 7 στο ενυδρείο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν σου αρέσουν, βάλτα χωρίς κανένα ενδοιασμό. Όμορφα ψάρια, "εύκολα" και δίνουν κίνηση στο ενυδρείο. Δεν πρόκειται να σου δημιουργήσουν κανένα πρόβλημα με τα υπόλοιπα...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέοι πλακάτ...! | Maverick | Bettas | 12 | 10-02-11 17:27 |
Διαβάστε πριν ξεκινήσετε καινούριο θέμα (νέοι και παλιοί). | Giorgos | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 01-06-04 22:07 |