|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια...
Ηλία την άποψη μου την ξέρεις... μπουκάλα χωρίς controller...μισή δουλειά. Όταν έρθει η ώρα θα γίνει και αυτό. |
|
||||
|
||||
![]()
Πάρα πολύ καλή προσπάθεια... Το φόντο να αφαιρεθεί!!!! Μαύρο χαρτόνι είναι πιστεύω ότι καλύτερο. Επιπλέον θα το προτιμούσα με πολύ πιο ψιλό χαλικάκι όπως είπε και ο Vasilakis
|
||||
|
||||
![]()
Ούτε εμένα με χαλάει τόσο το φόντο ....
Πολύ όμορφο !! μπράβο !
|
||||
|
||||
![]()
ωραιο το ενυδρειο σου.στην δευτερη φωτο το κοκκινο ειναι Myriophyllum tuberculatum(red) ναξερεις οτι θελει αρκετο φως και co2 και να φωτιζεται μεχρι κατω αλλιως χανει χρωμα και φυλλα.μπραβο σου
|
||||
|
||||
![]()
Eυχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Οσο αφορά το myriophyllum tuberculatum ξέρω τις απαιτήσεις του αλλα είπα να το δοκιμάσω. Με 85watt φωτισμού και 2λιτρη μπουκάλα (πλέον) co2 δεν είδα βελτίωση στην ανάπτυξη του. Ήδη ένα μέρος του έχει αντικατασταθεί απο eusterallis stellata (η οποία αναπτύσσεται με τρελούς ρυθμούς) και το υπόλοιπο θα μεταφερθεί σε πιο φωτεινό σημείο του ενυδρείου μπας και το γλυτώσω...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
πολθ καλη δουλια σου αξιζει ενα μεγαλο μπραβο
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση κοινωνικού ενυδρείου | Μάγδα | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 43 | 15-10-07 13:43 |
Παρουσίαση κοινωνικού ενυδρείου 120L | mikenuke | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 17 | 02-03-06 12:04 |
3 λάμπες σε 120lt. πολλές? | Strahos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 02-03-06 01:07 |
Παρουσίαση κοινωνικού στην Κρήτη. | kokorass | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 13-01-06 19:58 |