|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το προβλημα ειναι οταν ερχονται απροσκλητες για να δουν το ενυδρειο και εκεινη τη στιγμη ειναι στο σπιτι η κοπελα σου !... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αν είσαι ελεύθερος λες : δεν έρχεσαι από το σπίτι να σου δείξω την συλλογή των ενυδρείων μου.και τσιμπάνε οι κυρίες.οπότε Δημητράκη φοιτητής είσαι και σε βολεύει το ενυδρειο ε?????????
![]() πάτησα πόδι τελικά έπειτα από ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Χρήστο αν βρεις σε παρακαλώ σαλιγκάρια σφύρα και από εδώ γιατί Σέρρες δεν βρήκα ούτε ρουθούνι από δαύτα.Παρά μόνο κάτι μικρά με διάμετρο 2-3 cm και δεν πιστεύω να χωράνε εκεί μέσα 2,5-3cm ψάρια. καλα η σελιδα που εδωσε ο mikenuke μου ανατρέπουν το όλο σκεπτικό για to aquascaping.σαλιγκάρια άμμο και τίποτα άλλο τελικά |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλά πως?αφού το ψάρι είναι μεγαλύτερο από το σαλιγκάρι.πάντως πρέπει να βρούμε σαλιγκάρια.ποιος είναι για εξοχή???????
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη deMetrIs : 30-01-07 στις 19:03 |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είναι και πολύ καθαρή η φωτογραφία αλλά αν κάνει αυτό που νομίζω είναι εκπληκτικό!
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο είσαι στο πνεύμα μου!!! Περιμένω να δω πώς θα πάει η προσπάθεια σου στο 50 λιτρο και αν είναι μπορεί να επιχειρήσω και εγώ κάτι παρόμοιο
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κιχλιδεσ | deMetrIs | Malawi | 2 | 03-10-05 22:27 |
Ποιό φίλτρο για ενυδρείο 120 λιτ? | charpan | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 07-02-05 23:34 |
κιχλιδες! | antonis | Malawi | 11 | 05-12-03 00:51 |
ΕΤΙΜΑΖΩ 10.000 λιτ. | batza | Malawi | 33 | 06-05-03 18:44 |
ΚΙΧΛΙΔΕΣ Η ΟΧΙ??? | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 23-12-02 15:37 |