|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δυστηχώς το DIY co2 δεν είναι σε θέση να κατεβάσει ιδιαίτερα το PH (απλά η λύση μπουκάλας και controller δεν είναι ιδιαίτερα οικονομικά εφικτή αυτή την στιγμή). Μετρώντας το PH απο το νερό ύδρευσης στα μέρη μου (Ν. Ηράκλειο) έχω πάρει τιμές απο 8 - 8,5!!!! (τις περισσότερες 8,5 οπότε μάλλον κάτι έκανε).
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ αλκαλικο το νερο της βρυσης σου! Απο ψαρακια σε τι αριθμους τα εχεις; Πως και δεν εχεις μετρησεις για σκληροτητα και NO2 NO3 NH3;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
5 Sae 10 Zebra Danio 2 Neon Tetra (δυστηχώς τα υπόλοιπα τα έχασα απο neon desease) Εμμμ... δυστηχώς έχω αμελήσει να προμηθευτώ test για σκληρότητες... ![]() Οι υπόλοιπες μετρήσεις υπάρχουν... |
|
||||
|
||||
![]()
Να'τα μααααααααααααααααςςςςς...
ΤΕΤΟΙΑ να βλέπουμε...!!! Αρκετά καλή προσπάθεια, με εξαίρεση το background και τον εξοπλισμό ο οποίος φαίνεται αρκετά... Γιατί βρε παιδιά οι περισσότεροι εδώ μέσα "ανακατέβετε" τις γυναίκες σας με τα ενυδρεία??? Πάρτε τις απο μία κατσαρολίτσα και ένα ατμοσίδερο και ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΝΥΔΡΕΙΑ! ![]() κάτι πρέπει να κάνεις και με το pH σου και καλό θα ήταν να κάνεις και τις υπόλοιπες μετρήσεις...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Για το PH προς το παρών δεν μπορώ να κάνω και πολλά... όσο αφορά τις μετρήσεις για τις σκληρότητες μέσα στις επόμενες μέρες θα έχω πάρει τα αντίστοιχα τεστ. |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο σου! Πολύ καλή προσπάθεια.
Για την αφίσα σου είπε κανείς? ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο το ενυδρειο σου με καλη τοποθετηση των φυτων. Η alternathera ειναι φρεσκοφυτεμενη?
Ισως μια μελλοντικη αλλαγη του υποστρωματος με αμμο καθως και προσθηκη μπουκαλας Co2 να βοηθουσε περισσοτερο τα φυτα (οχι οτι ειναι ασχημα τωρα)... Στην επομενη φωτο που θα βγαλεις να αφαιρεσεις και το μαγνητακι καθαρισμου ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το χαλίκι μου είναι παντελώς λάθος για φυτεμένο και το ξέρω αλλά τότε (όταν αγόρασα το ενυδρείο) μου το είχαν προτείνει...γιατι δεν βρομίζει εύκολα ![]() Εμμμ..το μαγνητάκι το ξέχασα!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Και εμείς στο νεο Ηράκλειο μένουμε και το νερό μας έχει πεχα 7.6. Πού ακριβώς μένεις?
Tένια 300λτ Thorichthys ellioti, pimelodus pictus 240λτ corydoras panda, otocinclus sp. 60 λτ καραντίνα 200λτ ?Wenn alle zustimmen, dann stimmt etwas nicht. (=Όταν όλοι συμφωνούν, τότε κάτι δεν πάει καλά) |
|
||||
|
||||
![]()
Μένω κοντά στην Κύμης (Βασιλόπουλο) όπου και εγώ και ο κολλητός μου (Didymos) παίρνουμε τις ίδιες τιμές... (μετράμε με υγρά τεστ της Tropic Marin αλλα και τα στικ της Sera δείχνουν το ίδιο)
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο καλη συνεχεια.
|
|
|||
|
|||
![]()
υπεροχο ενυδρειο τελειο
με κατι..... φερε την αφισα μεσα στο νευδρειο σου..................... ![]() ![]() ![]() δηλαδη βαλε πισω στη αριστερη γωνια μακροστενες μητερες πετρες για να ενωσεις την μια πλευρα με την αλλη κατα την γνωμη μου και φωτισε λιγο μπορστα την δεξια ειναι σκωτεινη ή αν ετσι βγηκε στη φοτο ΥΠΕΡΟΧΑ ΦΥΤΑ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση κοινωνικού ενυδρείου | Μάγδα | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 43 | 15-10-07 13:43 |
Παρουσίαση κοινωνικού ενυδρείου 120L | mikenuke | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 17 | 02-03-06 12:04 |
3 λάμπες σε 120lt. πολλές? | Strahos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 02-03-06 01:07 |
Παρουσίαση κοινωνικού στην Κρήτη. | kokorass | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 13-01-06 19:58 |