|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ε όσο να νε ειναι λιγο μεγαλα αλλα πόσο φυσικο νομιζεις θα μοιαζει ενα ενυδρειο γλυκου νερου με τετοια κελυφη....
ναι εχετε δικαιο ειδα αυτα του μιχαλη και καταλαβα το σκηνικο και το πως ζουνε ....τα δικα μου ειναι τεραστια και δεν ταιριαζουν ....ζουνε μεσα σε αυτα η μονο για ζευγαρωμα......???
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αν θες μια πιστη αναπαραγωγη του φυσικου τους περιβαλλοντος δες εδω, ειναι η καλυτερη σελιδα, μονο που δεν ειναι αγγλικα.Αλλα παλι η φωτογραφιες δεν χρειαζονται εξηγηση!
http://tanganyika-cichlids.com/multifasciatus.htm
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Μου φαίνεται ότι δέν θα βάλω καθόλου πέτρες,ένα χαλί απο κοχύλια όπως στο φυσικό τους περιβάλλον. Ανυπομονώ... |
|
||||
|
||||
![]()
ποσα ψαρακια θα βαλετε στο ενυδρειο...?
ενα ζευγαρι?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κιχλιδεσ | deMetrIs | Malawi | 2 | 03-10-05 22:27 |
Ποιό φίλτρο για ενυδρείο 120 λιτ? | charpan | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 07-02-05 23:34 |
κιχλιδες! | antonis | Malawi | 11 | 05-12-03 00:51 |
ΕΤΙΜΑΖΩ 10.000 λιτ. | batza | Malawi | 33 | 06-05-03 18:44 |
ΚΙΧΛΙΔΕΣ Η ΟΧΙ??? | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 23-12-02 15:37 |