|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Θέλει και ένα καθάρισμα απ το "πριονίδι", ένα καλό κλάδεμα-τα κλαδέματα μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις κι αυτά και μετά περιμένεις πως θα εξαλιχθεί...
Και με τη lemna, αν δεν τη θες για χορτόσουπες κάτι πρέπει να κάνεις... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Την καθάρισα από το πριονίδι,καλά,όσο μπορούσα τουλάχιστον...Το κακό είναι οτι σε μια δυο μέρες θα είναι πάλι γεμάτη...
![]() Κλάδεμα λέω να μην της κάνω αλλά να περιμένω να δω αν αυτά τα μακριά κλωνάρια που έχει θα βγάλουν διακλαδώσεις ή όχι μια και είναι πιο εύκολα στη παρατήρηση...Δυστυχώς δεν έχω και μέρος να βάλω τα κλαδέματα για να τα δώ προς το παρόν,οπότε... μάλλον υπομονή θα κάνω... Επειδή είδα στο aquamoss οτι υπάρχει αισθητή διαφορά στο σχήμα των κυττάρων,θα δοκιμάσω να δώ ένα κομματάκι της σε ένα μηχάνημα που μεγενθύνει 30x μέσα στη βδομάδα και ελπίζω οτι θα φτάσω σε κυτταρικό επίπεδο...δυστυχώς δεν έχω μικροσκόπιο,θα ήταν πιο βολικό...
|
||||
|
||||
![]()
Μολις είδα μια κοντινή,καθαρή φωτό από Java moss στο Aquamoss...Ήταν ίδια η δική μου...
![]() ![]() ![]() ![]() Ορίστε και η εν λόγω φωτό... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Δές εδώ πως είναι ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Όταν λέω επίπεδη εννοώ οτι τα φύλλα διατάσσονται μόνο στο πλάι και δεν υπάρχει κανένα πάνω και κάτω όταν η moss αναπτύσσεται παράλληλα με το έδαφος(δεν εννοώ πάνω στο έδαφος αλλά παράλληλα με αυτό)
|
||||
|
||||
![]()
Να και μια φωτό που έβγαλα και νομίζω πως θα βοηθήσει πολύ...
|
||||
|
||||
![]()
Και στις προηγούμενες φωτογραφίες και σ αυτήν φαίνεται το "κατσάρωμα" που έχει η christmas και όχι η java.Tώρα φαίνονται και κάποιες διακλαδώσεις αν και νομίζω ότι ο πρώτος λόγος είναι που δίνει τις πιο πολλές πιθανότητες να είναι christmas.Oμως με το πριονίδι δεν γίνεται τίποτα?Γιατί σε λίγο που θα σκεπαστεί εντελώς δεν θάχει σημασία τι moss είναι
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
moss | leonm | Ιστοσελίδες στο Internet | 0 | 23-10-06 14:25 |
Java moss | Nrgman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 28-05-06 21:36 |
java moss, Christmas Moss | deMetrIs | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 21-12-05 15:11 |
java moss | faxkosit | Malawi | 6 | 23-05-05 20:04 |
java moss | griffin_23 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 20-01-04 02:08 |