|
|
||||
|
||||
![]()
Καμιά σαρανταριά τουλαχιστο είναι. Τώρα το πόσα θα καταλήξουν ... θα δούμε
Η μαύρη είναι η μαμά και ο κίτρινος ο μπαμπάς Αραγε σαν τη μαμά που είναι πιο σκούρα θα γίνουν ![]() ![]() και μια διορθωσούλα εδώ... 15άρι είναι το ενυδρειάκι |
|
||||
|
||||
![]()
Ο κιτρινος μπαμπας κατι μου θυμιζει...
15 λιτρα ειναι λιγα. Χρειαζεσαι κατι γυρω στα 60 τουλαχιστον για να μεγαλωσουν στοιχειδως. Ενα 120ρι carefour θα ελεγα οτι ειναι οτι πρεπει. Αυτο το φιλτρο που εχεις το φοβαμαι μηπως τα ρουφηξει. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Το ξέρω ότι 15 λίτρα είναι λίγα. Κι επειδή δυστυχώς δεν υπάρχει περίπτωση για άλλο ενυδρείο, γιαυτό το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να δώσω ένα μέρος από αυτά (σε κάποιον με 60άρι), και κάποια να βάλω στο μεγάλο ενυδρείο. Νομίζω μας παίρνει λίγο ακόμα να μείνουν σ'αυτό. Δεν ξέρω όμως πότε μπορώ να δώσω μικρούλια χωρίς να έχουν πρόβλημα με την αλλαγή, και πότε μπορώ να βάλω τα υπόλοιπα στο μεγάλο. Υ.Γ. Το φίλτρο είναι με καλσόν απ'έξω. Αλλωστε το μέγεθός τους τώρα είναι αρκετά μεγάλο για τις γρίλιες του φίλτρου. |
|
||||
|
||||
![]()
Αν η ροη ειναι μεγαλη, το προβλημα μπορει να δημιουργηθει καθως μεγαλωνουν και εμφανιζουν ογκο.
Μου χει τυχει να πανε και να στουμπωσουν στην εισοδο του φιλτρου.. Οσο ηταν μικρα δεν στουμπωναν.. Στο μεγαλο θα φαγωθουν απο τα υπολοιπα. Σε αυτα τα λιτρα θα θες 3 αλλαγες την ημερα για να τα κρατησεις.. Το προβλημα ειναι οτι προς το παρον τρωνε μονο αρτεμιες. Οταν αρχισουν το flake, κατι γινεται. Αντικατεστησε το 15ρι με ενα 60 ρι. Αυτο γινεται σχετικα ευκολα, πολυ οικονομικα και με λιγη γκρινια. Κανενα μηνα τον θες οπωσδηποτε. |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό δυστυχώς δεν παίζει με τίποτα
![]() Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να δοκιμάσω την τύχη μου ως έχει. Γι΄αυτόν τον λόγο και έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι δεν έπρεπε να την αρχίσω καθόλου την όλη διαδικασία ![]() ![]() Μ'έπιασε η τρέλλα μου με τα αυγά και τα ψαράκια, και το θέμα ότι δεν έχω τον εξοπλισμό που πρέπει, το αγνόησα! Αν έδινα τα περισσότερα στη φίλη μου με το 60άρι??? Μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο? |
|
|||
|
|||
![]()
παρε ενα 30αρακι πλαστικο
χωρησε τα παρε και ενα μικρο φιλτρακι κ θερμοστατη μπολιασετο και ετοιμη εισαι μια χαρα εκανες μη σκεφτεσαι οτι δεν επρεπε να την αρχησεις να εβλεπα γεννα εγω απο ραμιρεζι θα εβγαινα στην ομονοια να φωναζω...... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αμα το 60 ρι ειναι αδειο....
|
|
||||
|
||||
![]()
Απ΄οτι καταλαβα σε απασχολει πιο πολυ το αν τα μικρα θα αντεξουν την αλλαγη, ετσι δεν ειναι? Λοιπον, μη σε ανησυχει... Πριν ενα μηνα περιπου εδωσα σε φιλο καμια 100 σκαλαρακια, πιο μικρα απο τα δικα σου, για να τα μεγαλωσει (δεν ειχα ακομα ετοιμο ενυδρειο για αυτα). Το νερο που τα ειχα εγω ειχε Gh 5, Ph 6.5 και το καινουριο τους σπιτι Gh 14, Ph 7.4. Η προσαρμογη τους κρατησε περιπου τρια τεταρτα της ωρας και ολα ειναι μια χαρα μεχρι τωρα. Οποτε καταλαβαινεις οτι δεν ειναι τοσο ευαισθητα σε αλλαγες συνθηκων παντα βεβαια με την καταληλη προσαρμογη...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Να προσθέσω σκαλαράκια? | CASPER | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 5 | 12-04-06 09:35 |
Να και τοδικό μου επιτέλους !!! | KOKORAS | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 28-03-06 23:21 |
Παρουσίαση του ενυδρείου μου... επιτέλους!!! | Theokyr | Δίσκοι | 11 | 23-10-05 18:16 |
Πετυχημένη γέννα-τα μονομαχάκια μεγαλώνουν! | GIWRGOS | Αναπαραγωγή | 11 | 30-07-05 22:18 |
Πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα σαλιγκάρια; | galant | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 05-10-04 15:13 |