|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Απλά προτιμώ να κάνω βόλτα στη φύση και όχι στο τσιμέντο (έζησα πολλά χρόνια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης). Δεν έχω και πολύ όρεξη να αναπνέω καυσαέριο. Δεν είμαι fun της καρναβαλικής διάθεσης που επικρατεί στην πόλη. Βαριέμαι να ψάχνω parking (μένω εκτός). Θέλω να ψάχνω και ας μη βρίσκω πάντα. ![]() Κατά τ' άλλα δεν έχω τίποτα με τα παιδιά. Από το Θανάση παίρνω ότι χρειάζομαι. |
|
|||
|
|||
![]()
Σωστη αποψη, (που την συμμεριζεται κι ο Τακης
![]() Εχε το νου σου μονο στη καραντινα. |
|
||||
|
||||
![]()
¶ντε μας βλέπω για την επόμενη συνάντηση να δίνουμε ραντεβού σε λίμνες κ ποτάμια
![]() Μ'αρέσει!!
|
||||
|
||||
![]()
Καλό είναι να κάνεις καμιά βόλτα για να βρεις φυτά έξω, αλλά το αποτέλεσμα είναι λίγο αμφίβολο.
Είχα κάνει και εγώ πιο παλιά τέτοια κίνηση, αλλά δεν πήγαν καλά τα φυτά, μάλλον λόγω θερμοκρασίας. Μια δοκιμή όμως δεν είναι κακό να γίνει, αρκεί το πείραμα να γίνει σε ενυδρείο χωρίς ψάρια για να μην πληρώσουν αυτά τη νύφη!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Ας σαπίσουν όλα. Που είναι και το πιθανότερο. Λόγω θερμοκρασίας το καλοκαίρι είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα.
ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ. Εγώ έβαλα λίγο οξυγόνο στο πνευμόνι μου και αυτό είναι που μετράει. Σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα. |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο το κομματι ειναι το πιο σημαντικο....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πέτρα λάβας | Fonamstel | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 22-09-04 09:00 |
νέος στην παρέα - έκδοση με φυτά | pavloukos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 03-01-03 20:15 |