|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ειχες?ελπιζω αυτο να μην σημαινει οτι τα ξεφορτωθηκες!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
κοχύλια παιδιά που θα βρω?στην θεσσαλονικη ποιο μαγαζί πουλάει?
θα βρω εύκολα κάποιο από τα 2 ειδή που προαναφέρθηκαν? άμμος θαλάσσης οκ. πέτρες βρήκα από ένα ποτάμι μικρές τις χρειάζονται για κρυψώνες η απλά για το aquascaping? στα κοχύλια από ότι διάβασα κρύβονται και κάνουν φωλιές. και σε αριθμό π.χ. ποσά μπαίνουν απο το ειδοσ neolamprologus brevis |
|
||||
|
||||
![]()
Αγοράζεις σαλιγκάρια και αφού τα μαγειρέψεις και τα φας....φτιάξε και μια ωραία σαλτσούλα...τα κελύφη τους τα βάζεις στο ενυδρείο .
|
|
||||
|
||||
![]()
Ακου τι σκέφτομαι για μένα.
Η αναλογία πρέπει να είναι 1Α-2-3Θ η 2Α-4,6Θ. Αμμος περίπου 6-8 cm,πολλά κοχύλια(ειδικά αν υπάρχουν 2 αρσενικά)για να αποφύγουμε το πολλή σκάψιμο,λίγες πέτρες κρυψώνες(όχι ψηλές)γιά τα μικρά που θα προκύψουν και λίγα φυτά μακριά από τα κοχύλια. |
|
||||
|
||||
![]()
κατανοητό απολύτως το όλο aquascaping Ζ_Χ.με τα κοχύλια τι θα κανείς θα αγοράσεις όπως λέει ο george θα τα κανείς μια ωραία σαλτσούλα και μετά βουρ μέσα?(που πουλάνε κοχύλια
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() αυτού του είδους τα ψαριά μπορώ να τα βρω Θεσσαλονίκη? |
|
||||
|
||||
![]()
Κοχύλια στο μάκρο σκέφτομαι να πάω η σε κανένα μεγάλο σουπερ μαρκετ.
Γιά πόσο μεγάλα να είναι σκέψου ότι το θυληκό είναι 2,5-3cm. Πόσα ανάλογα με το πόσα αρσενικά θα βάλεις(όσα πιο πολλά τόσο πιο καλά). Που θα βρείς τα είδη http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=26 |
|
||||
|
||||
![]()
αλήθεια αυτα εδω κανουν η ειναι πολυ μεγαλα για αυτα τα ψαρακια....??
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κιχλιδεσ | deMetrIs | Malawi | 2 | 03-10-05 22:27 |
Ποιό φίλτρο για ενυδρείο 120 λιτ? | charpan | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 07-02-05 23:34 |
κιχλιδες! | antonis | Malawi | 11 | 05-12-03 00:51 |
ΕΤΙΜΑΖΩ 10.000 λιτ. | batza | Malawi | 33 | 06-05-03 18:44 |
ΚΙΧΛΙΔΕΣ Η ΟΧΙ??? | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 23-12-02 15:37 |