|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε s-vitzi, γιατί έβαλες εξωτερικό φίλτρο αφού η αντλία του Carrefour μπορεί να κάνει 230lt/h? Το ενυδρείο (το δικό μου) έχει 100 λίτρα καθαρά. Δεν αρκεί αυτή η αντλία? Βοήθεια!!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχως δεν αρκει... Ειστε σιγουροι οτι γραφει μονο 230λ/ω? Εγω ειχα παρει παλιοτερα το 100αρι απ΄το carrefure (80*30*40cm) και ειχε αντλια 450λ/ω. Η αντλια που θα χρησιμοποιησεις πρεπει να μπορει να γυρναει ολο το νερο του ενυδρειου περιπου 5 φορες σε μια ωρα. Διαβασε και εδω αν θες για περισσοτερες πληροφοριες σχετικα με τα φιλτρα: http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...a/Filters1.htm
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω που εστησα ενος γειτονα μου ενυδρειο 120 λιτρα του καρφουρ η
αντλια ηταν 450 λιτρα/ωρα.Η αντλια πρεπει να γυριζει το νερο του ενυδρειου τρεις με τεσσερεις φορες.Εαν στα καινουρια εχουν βαλει αντλια για 230 λιτρα/ωρα δεν κανει ουτε για ζητω.Εαν δεν θελεις να παρεις εξωτερικο φιλτρο,μπορεις να παρεις μια αλλη αντλια για το εσωτερικο φιλτρο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ειστε σιγουροι οτι γραφει μονο 230λ/ω? Εγω ειχα παρει παλιοτερα το 100αρι απ΄το carrefure (80*30*40cm) και ειχε αντλια 450λ/ω.[/quote]
Η αγορα εγινε στις 28-12-06,απο το carefure των Αγιων Αναργυρων.Τοσο γραφει,τοσο σας λεω.Δεν εχω κανενα λογο να πω ψεματα.Και μαλιστα αποφασισα να τη χρησιμοποιω για τις αλλαγες. Οσο για παλιοτερα μοντελα,υπαρχουν κι αλλες διαφορες...(π.χ. καπακι,φωτισμος κ.α.) Φιλικα και καλοπροαιρετα Στελιος |
|
||||
|
||||
![]()
Ο εξοπλισμός του ενυδρείου του carefur είναι σε γενικές για τα μπάζα. Η αντλία του είναι ικανοπιητική (όντως το παλιό έχει αντλία δυνατότητας 450 λίτρων την ώρα). Όσο για το φίλτρο εγώ χρησιμοποιώ substrat pro EHEIM σε συνδιασμό με σφουγγάρι και το EHFI SYNTH από EHEIM πάλι. Γενικώς έχει καλά αποτελέσματα αν και τώρα τελευταία σκέφτομαι να το αλλάξω (κάθε πληροφορία δεκτή - μιλάω πάντα για εσωτερικό φίλτρο).
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καινουργιο Ενυδρειο?? | Θανάσης | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 30 | 13-01-07 18:31 |
καινουργιο ενυδρειο | bogias | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 09-11-06 17:55 |
το καινουργιο μου ενυδρειο | GP250381 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 63 | 25-08-06 09:55 |
ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟ!!!! | BLUE BIMPWE | Malawi | 20 | 22-04-05 15:17 |