|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας,
γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιο βιολογικό υλικό όπως το siporax που όμως να έχει μικρές διαστάσεις για να χωρά σε εσωτερικά φίλτρα με μικρό όγκο;
Το ενυδρείο είναι σαν την τέχνη (ουσιαστικά τέχνη είναι) Και η τέχνη θέλει θυσίες…! Για αυτούς που ασχολούνται με ταχυδρομικά περιστέρια Τυχαίες συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Κλιμάκιο Πελοποννήσου Είσαστε όλοι καλεσμένοι. Περιμένουμε να σας δούμε εκεί!!! |
|
||||
|
||||
![]()
νομίζω το substrat της eheim μπορεί να μπει και σε μικρά φιλτράκια
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ!
Το ενυδρείο είναι σαν την τέχνη (ουσιαστικά τέχνη είναι) Και η τέχνη θέλει θυσίες…! Για αυτούς που ασχολούνται με ταχυδρομικά περιστέρια Τυχαίες συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Κλιμάκιο Πελοποννήσου Είσαστε όλοι καλεσμένοι. Περιμένουμε να σας δούμε εκεί!!! |
|
||||
|
||||
![]()
περίμενε μπας και ακούσεις και τίποτε άλλο καλύτερο που μου διαφεύγει
|
|
||||
|
||||
![]()
John T συγνώμη που θα κάνω μια ερώτηση μέσα στο post σου αλλά με ενδιαφέρει και εμένα αυτό που ρώτησες.
στα μικρά φιλτράκια σπόγγοι μπορώ να βγάλω τον σφουγγάρι και να βάλω μονό βιολογικό υλικό όπως π.χ.substrat pro? |
|
||||
|
||||
![]()
Για τα μικρα φιλτρα μια χαρα ειναι τα σφουγγαρια.
|
|
||||
|
||||
![]()
βασικά χρειάζεται και βιολογικό και μηχανικό φιλτράρισμα ένα ενυδρείο και οι αναλογίες εξαρτώνται από το είδος του ενυδρείου (φυτεμένο, κιχλίδες, κτλ), τα ψάρια, την ιχθυοφόρτιση και τα λίτρα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υπόστρωμα - Βιολογικό υλικό | lasal | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 24-02-05 15:37 |
Φθηνό ή ακριβό βιολογικό υλικό; | goldmary | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 14-02-05 11:39 |
Προτάσεις για αυτοσχέδια φίλτρα. | Anonymous | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 22-01-05 14:09 |
Τι γνώμη έχετε για τα φίλτρα της Atman;; | notios_n | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 23-04-04 03:20 |
Ερωτήσεις για φίλτρα | oscar | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 19-01-04 23:42 |