|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλως ορισες και απο μενα Vaskos....Ειναι αληθεια οτι πολυς κοσμος παλιοτερα απογοητευτηκε (λογω κακης/ελλειψης πληρηφορησης).... Θελουμε να πιστεουμε οτι τωρα (και στην περιπτωση σου) δεν θα υπαρχουν τετοιες απογοητευσεις....Μερικες γρηγορες απαντησεις
1) & 2) Το CO2 το μετραμε οπως εδω http://www.aquatek.gr/board/showthread.php?t=8483 και οχι με μπουρμπουληθρες ![]() 3) Οχι...το CO2 δεν χρειαζεται να εκχυεται σε 24ωρη βαση.. 4) 10 ωρες γενικα ειναι καλες (αλλα θελεις και λιπασματα, εχεις αρκετο φως, προσεξε το) 5)Χρειαζεται προσοχη με τις φιαλες....βεβαιωσου οτι εχουν υποστει προσφατα υδραυλικη δοκιμη (σφραγιδα στην μπουκαλα), ο προμηθευτης σου ειναι υποχρεωμενος να ξερει...Η πιεση ειναι συνηθως 4-4.5 bar (ειναι μεγαλη)... 6) & 7) Η UV λαμπα δεν ειναι απαραιτητη σε ενα καλα φυτεμενο ενυδρειο (που εχει ξεκινησει σωστα και προχωρα καλα)....Οχι οτι δεν κανει δουλεια, αλλα ΙΜΟ η σχεση τιμης/αποδοση δεν ειναι καθολου καλη ![]() 8 ) Δωσε περισσοτερες πληροφοριες για το φιλτρο (μοντελο κλπ) για να ειμαστε σιγουροι για τι μιλαμε ΥΓ1. Οπως ειδα και στην υπογραφη σου, αξιζει σιγουρα να κανεις καμια βολτα απο κει http://www.aquatek.gr/board/showthread.php?t=10867 , αν δεν το'χεις ηδη δει... ΥΓ2. Ψαξε και λιγο σε παλιοτερα Posts, θα σου λυθουν (ή δημιουργηθουν ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να πω κι εγώ καλώς ηρθες στην παρέα
![]() Μέχρι να πάρεις απαντήσεις για όσα ρωτάς, ρίξε κι εσύ μια "βόλτα" στα θέματα που έχουν συζητηθεί με αναζήτηση. Κοίταξε και για "διοξείδιο" και για "φωτισμό" (και για οτιδήποτε άλλο βέβαια). Θα βρείς πάρα πολλά θέματα ανάλογα, και σίγουρα θα σε δρομολογίσουν αρκετά. Καλή επάνοδο στον κόσμο των ενυδρείων ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Επιπλέον η UV οξειδώνει (άρα αλλοιώνει) κάποια απο τα ιχνοστοιχεία της λίπανσης που είναι απαράιτητα στο φυτεμένο...
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά το CO2 είναι επικίνδυνο;;; Προβληματίστικα τώρα που άκουσα για τις πιέσεις της μπουκάλας. Ήθελα και εγώ να βάλω αλλά δεν το έχω ψάξει ακόμα και δεν έχω διαβάσει τα σχετικά!!!
|
||||
|
||||
![]()
Αν τηρούνται τα "βασικά"....όχι.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φυτεμένο με Πιράνχα | TaitO | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 41 | 31-01-07 21:46 |
Φυτεμένο ενυδρίο με γαρίδες | mellatonin | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 09-01-07 10:15 |
Ich σε φυτεμένο! | binational | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 13 | 17-11-06 10:28 |
Refugium σε φυτεμένο? | Apostolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 28-06-06 08:27 |
Μετατροπή σε φυτεμένο... | galant | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 11-02-05 21:26 |