|
|
||||
|
||||
![]()
Σε πόσα λίτρα ενυδρείο τα έχεις?
|
|
|||
|
|||
![]()
54 λιτρα
|
|
||||
|
||||
![]()
καταρχήν για την σκληρότητα μπορείς να βάζεις απιονισμένο όπως έιπες μαζί με βρύσης σε κάποιες αναλογίες που θα τις βρεις μόνος σου με πειραματισμό και μετρήσεις. άλλος τρόπος είναι να προετοιμάζεις το νερό περνώντας το από ριτίνη. Στον αμαζόνιο έχει ένα πακέτο σε καλή τιμή (12 ευρώ νομίζω). Για τα λίτρα σου θα σου κρατήσει πολύ καιρό αφού ανανεώνεται (όταν πρασινίσει) μέχρι και 3 φορές.
Τώρα το ζήτημα που πρέπει να σε απασχολήσει, πλην της σκληρότητας, είναι οτι τα λίτρα σου είναι απαγορευτικά για τα σκαλάρια και τους κλόουν και πρέπει να κάνεις άμεσα κάτι γι'αυτό. |
|
||||
|
||||
![]()
Τα λιτρα σου ειναι παρα πολυ λιγα για τα ψαρια που φιλοξενεις...
Τα 2 σκαλαρια μονο θελουν πανω απο 70 λιτρα καθαρα... Edit: Με προλαβε ο strahos...
|
|||
|
|||
![]()
δηλαδη ρε παιδια ποσα λιτρα θα χρειαστο γιατι ακομη ειναι μικρα θελει κατι αμεσα η σε καιρο γιατι υπαρχη και το ετερον ημισυ αντιδρα λιγο
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Εγω αν ημουν στη θεση σου και δεν ειχα επιλογη για κατι μεγαλυτερο, θα εδινα τα σκαλαρια (ας ειναι μικρα ακομη, σε δυο μηνες θα γινουν τερατακια!) οπως και τους clown, θα κρατουσα τα δυο ramirezi και θα εβαζα και κανα κοπαδακι μικροσωμα τετρα (π.χ. neon). Αυτα εφοσον τα 54 λιτρα που λες ειναι τα καθαρα...
|
|||
|
|||
![]()
κριμα γιατι αυτα κυριος τους κλοουν τους εχω περιπου 3 μηνες και μ'αρεσουν ιδιετερα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αουτς
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποια ψαρια θελουν μαλακο και ποια σκληρο νερο? | dr_yianni | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 07-09-06 15:04 |
**** Νερο **** | caverman | Ιστοσελίδες στο Internet | 1 | 10-05-06 09:42 |
Ποολυ Σκληρο Νερο? | Gioutsos | Malawi | 6 | 10-03-06 21:51 |
Σκληρο νερό για Oscar | celica192tsport | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 12 | 15-02-06 22:17 |
Ετοιμο νερο. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 18-05-05 08:32 |